Ljuset i tunneln!

Today its Friday!!!!

Och jag har längtat efter denna dagen!! Vi ska nämligen till huset. Det är tänkt att vi ska sova där i helgen (fixar som sagt inte att bo ovanför en nattklubb mer) Vi får dock sova på ovanvåningen ett tag då det inte är helt färdigt i huset.  Och sen så har vi inga möbler eller några saker överhuvudtaget. Utan det får vi inte förrän om 1,5-2 veckor. M sa att det blir som att vara tillbaka till lumpen, konservburkar och kall mat (vi har inget fungerande kök) Sen vet jag inte riktigt när han gjorde lumpen, för kall mat tror jag knappast att de åt och inte heller direkt ur konservburk med egentäljd träsked, hmmm.

Men kan ni förstå känslan att äntligen få komma hem, fan blir gråtfärdig. När allt har blivit klart så ska jag bomba er med massor med bilder på huset och såklart på all matlagning 🙂

Jag och M älskar ju som sagt att stå i köket, så vi har sagt nu att varannan fredag så lagar M en 3-rätters och de andra fredagarna så står jag för det. Och självklart passande viner till. Mysigt att ha det framför sig och ha lite extra trevlig på fredagen. 

På lördag klär jag på mig målarrocken för då ska jag måla skänken som vi köpte på auktion innan vi åkte på semester. Jag funderar på ATG måla den i grantigrå, tror det kommer bli snyggt, och den kommer att passa in så i matsalen. Jag älskar att blanda det nya med det gamla. 

Jag hittade även ett skrivbord med tillhörande stol, den kommer från tidigt 1800-tal. Och jag var sugen först på att måla den med. Men jag beslutade mig att låta det vara i sin original. Jag har bett mamma att klä om sittdynan till något mer roligt.

Har ju mina sommarkilo som jag fick så snällt i sommar samt de gamla myskilorna 😉 Har ju vv appen och kände att det var nog dags att ta tag i det. Men använde mig faktiskt av Lifesum oxå då den har koll på kalorierna. Tycker det är en jätte bra kombo. Jag har minskat denna vecka på kolhydrater rätt mycket och det känns riktigt bra.  Så jag ställde mig på vågen i måndags och nu idag (vägningsdag) och har tappat 2,4 kg. Riktigt skönt! Mm jag stressar inte utan det får gå i sin takt, och så länge jag inte känner att jag går miste om något så känns det jätte bra. 

M hoppade på tåget också och har tappat lika mycket, kul för honom! 

Nä nu ska jag ta och packa ihop det sista så det bara är för M att hämta nästa vecka, – när vi på riktigt flyttar hem.

Önskar er en super fin fredag, stor kram på er❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top