Kvällsmys

Klockan närmar sig 22 och jag sitter ute med M och njuter av den lilla glimten sommar som infunnit sig. Faktiskt första kvällen vi sitter ute sen vi kom hem från Spanien. Hade varit skönt om vädret hållit i sig – i alla fall att vi har uppehållsväder.

M har tagit över kökstjänsten denna veckan och fick för sig att det skall lagas Italienskt hela veckan. Igår blev det Carpaccio, med stekta champinjoner och ruccola, och idag snurrade han ihop en bönpasta med svamp, sparris och prosciutto. (Woooowooow- sååå gott!) Älskar när han plockar fram sina matlagningskonster – kunde dock vara lite oftare då det oftast är jag som står för matlagningen i veckorna.

Har väntat ett bra tag på att IKEA skulle få in sina solbäddar och idag kom de äntligen in igen. Det blev till att kasta sig in i bilen och åka för att inhandla två exemplar. Såg nämligen att de ”bara” fått in 10 stycken och denna gången tänkte jag minsann inte missa dem. Nu känns det äntligen som att vårt nya trädäck är komplett med lite loungemöbler osv

Har roddat med en del bilder idag. Dels fick jag ju ett ryck igår och knäppte lite bilder på Olympia för Allt Om HIF. Var ett tag sedan jag fotograferade någon match men igår kändes det ändå speciellt eftersom jag var en av de fotograferna som befann mig på innerplan när förra årets premiär spårade ut. Förutom fint väder så gick allt bra igår. Skön stämning och inget bråk – precis som det skall vara!

Har också letat igenom min bildbank efter lite äldre bilder. Fick ett intressant samtal idag från en kund som efterfrågade bilder till ett spännande projekt som jag gärna är med på. Vi får väl se om där finns några som faller dem i smaken så vi hitta fram till ett samarbete? Så håll tummarna…

Nä – nu skall jag packa ihop här ute och lägga barnen. Sen får det allt bli lite soffmys framför TV:n. Även om M har börjat jobba igen så ger de här kvällarna en energi och då orkar man alltid vara uppe lite längre. Kanske blir det en film som får runda av den här dagen.

Ha en fortsatt fin kväll

IMG_9891 IMG_0022 IMG_1004 IMG_1016 IMG_1017 IMG_1034 IMG_1037 IMG_1058 IMG_1060
IMG_1061Citrontimjan till maten blev WoW effekt 😉

IMG_1052 IMG_1045

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top