Krämig kyckling med soltorkade tomater ,risoni och tryffel burrata

Godmorgon på er. Helt plötsligt så kan jag sova extra längre på morgonen eller rättar sagt somna om igen. Så skönt! Jag ska snart ta en dusch och ta tag i livet, ska iväg och jobba en stund. Vad har ni planerat idag?

Fick en hel del DM i går ang det vi åt, så här kommer receptet, kanske något ni vill testa på ikväll? Tagga gärna mig så jag får se era fantastiska bilder:)

Krämig kyckling med soltorkade tomater ,risoni och tryffel burrata

  • Kycklingfile 6 st
  • Olivolja
  • Risoni 500g (1 förpackning)
  • Kycklingbuljong 2 st
  • Vatten 3 dl
  • 1 burk Soltorkade tomater
  • Tryffel Burrata 1 st (till 2 personer)
  • Babyspenat 1 påse
  • Salt & peppar
  • Salladskrydda
  • Vitlök 2 st
  • paprikakrydda
  • 1 st kokosmjölk
  • Parmesanost (riv så mycket du själv vill ha i

Hetta en stekpanna och ta i lite olivolja. strimla kycklingen och ta i. Pressa i vitlöken och ta i alla kryddor, rör om.

När kycklingen är nästan färdig häller du i risoni, kycklingbuljongen, vatten, låt koka på svag värme i 12 minuter, rör om. Ta sedan i soltorkade tomater, kokosmjölken, parmesanosten och spenaten rör om.

Servera med burrata och ta i mer salt och peppar om det behövs.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top