Hej fina Fredag

Skiner solen hos er som den gör hos mig? Snickaren kom precis och kommer att göra färdig trädäcket idag och det sista justeringar på grinden. Härligt! När min egna Byggare Bob har målat färdigt staketet som han har byggt ska vi flytta vårt spa dit där så det betyder att vi får ännu mera yta och där det står dig kommer barnens pool stå. M är inte riktigt förtjust idet, men vad gör man inte för barnen 🙂 Och jag vet att  maken kommer ta sig ett dopp där ändå *S*

I morgon ska vi på vår årliga musiktävling, det är en av våra vänner som håller i detta. Och han förbereder sig nästan 1år innan och det är en fantastisk musiktävling som innehåller sååååå mycket olika moment. Vi delas upp i olika lag sen börjar tävlingen. Vi följer ett tidsschema, matpaus,drick/rökpaus och ja nästan kissepaus haha, helt underbart! Martin som håller i det är GRYM!
Och en av de nya grejorna för i år är att vi ska klä ut oss. Jag kan inte berätta vad jag ska vara ännu för de andra ska ju inte veta det förrän vi kommer dit. Men utstyrseln är färdig 🙂 Jag älskar att klä ut mig! Så ni som följer mig på Instagram kommer se MYCKET bilder från kvällen 🙂 Och det kommer självklart upp bilder i bloggen oxå.

Igår åt vi en favvis i repris, – Ceasarsallad. Kommer nog aldrig trötta på det!

IMG_4638

IMG_4628
Ikväll ska det smygfiras lite, kommer ut med det lite senare 😉

 

Dagens Vill ha

 

Dagens vill ha – nu ska det klickas hem några plagg *S*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top