Härliga dagar?

Vilka underbara dagar vi har. Jag har mer el mindre spenderat dagarna ute till sena kvällar. Grillen har gått varm här hemma oxå

Denna skånetös fyller år på Lördag
Slutade dock fira min födelsedag när jag blev 30. Men att fylla 35 känns sjukt overkligt.
Känner mig som 29 år fortfarande.
Men att vara 35 år och har 4 barn och är gift och har ett hus är ju inte illa pinkat, eller hur
Iallafall så har mannen slagit ihop en födelsedags/schlager fest med de absolut närmsta på Lördag (min födelsedag) så det kommer bli jätte trevligt. Han håller i allt och lämnar mig utanför, faktiskt skönt för en gång skull att inte ha kontroll över ngt.

Som sagt Eurovision på Lördag och många bra bidrag denna gången. Skulle inte Sverige vinna så har Ryssland och Nederländerna min röst.

maxresdefault sergey_russia16 maxresdefault-2

Dagarna går verkligen i ett här och Maj månad är det så många födelsedagar så det är mycket kalas och planerande. Dock är det roliga saker men känner att jag knappt hinner med mig själv och Linsalusen hinner jag knappt gå in och skriva på. Så tyvärr blir det inga inlägg varje dag, får verkligen inte tiden att räcka till..

Nä nu ska jag ut och få lite färg så jag blir lite brun, har beställt en super fin klänning som jag ska eventuellt ha på mig på Lördag. Beställde även  ett par vita jeans och en jätte fin blus. Lägger upp det på bloggen efter helgen.

Stor Kram på er

Sonen gick ut med HIF när dom spelade mot Mff
Sonen gick ut med HIF när dom spelade mot Mff
IMG_2965 IMG_3083 IMG_3081 IMG_3079 IMG_2986 IMG_3091

Totalt älskar vårt hägg träd!
Totalt älskar vårt hägg träd!
IMG_2988

Sova ute är guld
Sova ute är guld
IMG_3025 IMG_3003

Efter mycket tjat så fick äntligen dottern ha lillasyster i sjalen
Efter mycket tjat så fick äntligen dottern ha lillasyster i sjalen
Premiärbad ute :)
Premiärbad ute 🙂
IMG_2975

Gammelmormors första möte med barnbarnbarnen
Gammelmormors första möte med barnbarnbarnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top