Livets Goda Okategoriserade Öppna inlĂ€gg Tvillingflickorna Tvillingmamma

HĂ€rliga dagar?

Vilka underbara dagar vi har. Jag har mer el mindre spenderat dagarna ute till sena kvÀllar. Grillen har gÄtt varm hÀr hemma oxÄ

Denna skÄnetös fyller Är pÄ Lördag
Slutade dock fira min födelsedag nÀr jag blev 30. Men att fylla 35 kÀnns sjukt overkligt.
KĂ€nner mig som 29 Ă„r fortfarande.
Men att vara 35 Är och har 4 barn och Àr gift och har ett hus Àr ju inte illa pinkat, eller hur
Iallafall sĂ„ har mannen slagit ihop en födelsedags/schlager fest med de absolut nĂ€rmsta pĂ„ Lördag (min födelsedag) sĂ„ det kommer bli jĂ€tte trevligt. Han hĂ„ller i allt och lĂ€mnar mig utanför, faktiskt skönt för en gĂ„ng skull att inte ha kontroll över ngt.

Som sagt Eurovision pÄ Lördag och mÄnga bra bidrag denna gÄngen. Skulle inte Sverige vinna sÄ har Ryssland och NederlÀnderna min röst.

maxresdefault sergey_russia16 maxresdefault-2

Dagarna gÄr verkligen i ett hÀr och Maj mÄnad Àr det sÄ mÄnga födelsedagar sÄ det Àr mycket kalas och planerande. Dock Àr det roliga saker men kÀnner att jag knappt hinner med mig sjÀlv och Linsalusen hinner jag knappt gÄ in och skriva pÄ. SÄ tyvÀrr blir det inga inlÀgg varje dag, fÄr verkligen inte tiden att rÀcka till..

NĂ€ nu ska jag ut och fĂ„ lite fĂ€rg sĂ„ jag blir lite brun, har bestĂ€llt en super fin klĂ€nning som jag ska eventuellt ha pĂ„ mig pĂ„ Lördag. BestĂ€llde Ă€ven  ett par vita jeans och en jĂ€tte fin blus. LĂ€gger upp det pĂ„ bloggen efter helgen.

Stor Kram pÄ er

Sonen gick ut med HIF nÀr dom spelade mot Mff

Sonen gick ut med HIF nÀr dom spelade mot Mff

IMG_2965 IMG_3083 IMG_3081 IMG_3079 IMG_2986 IMG_3091

Totalt Àlskar vÄrt hÀgg trÀd!

Totalt Àlskar vÄrt hÀgg trÀd!

IMG_2988

Sova ute Àr guld

Sova ute Àr guld

IMG_3025 IMG_3003

Efter mycket tjat sÄ fick Àntligen dottern ha lillasyster i sjalen

Efter mycket tjat sÄ fick Àntligen dottern ha lillasyster i sjalen

PremiÀrbad ute :)

PremiĂ€rbad ute 🙂

IMG_2975

Gammelmormors första möte med barnbarnbarnen

Gammelmormors första möte med barnbarnbarnen

You Might Also Like

No Comments

    Kommentera

    Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: