Happy Friday

Huset är just nu upp och ner – köket är fullt med badrumsprylar, hallen med verktyg och vardagsrummet med nya badrumsmöbler som maken satte uppe till sent och snickrade ihop. Jag däckade efter ha fått följa med som en vaggande pingvin på IKEA igår. Vaknade upp strax efter 01 på soffan och kröp till sängs och sov hela natten fram till 0630 – sååå skönt!

Gick in vecka 36 igår och äntligen 35 fulla veckor  – så glad att de har stannat kvar så här länge. Så nu är det bara väntan på när det ska sättas igång. Men just nu är jag övertygad om att en igångsättning kommer det att bli!

Månadens Glossybox kom i brevlådan för ngn dag sen, ska testa produkterna sen. Jag har använt tandkrämen innan och den är jag riktigt nöjd med och den ger bra resultat.

I boxen så fick jag:

  • Elisabeth Mott – Queen of the hill, ögonbrynsgele
  • Benefit – Lash Primer, mascara primer
  • Marc Anthony – Oli of Morocco, schampo
  • Oral B – 3D White Tandkräm
  • Glasel Visage – Rouge

Ikväll ska vi på hockey men jag får se hur jag gör med lilleman får se hur han mår. Han har ingen feber men har en öm röd hals. Men sport tokig som han är så vill han ju så gärna följa med. Och i skrivande stund så kom han ut från sitt sovrum – uppklädd och med Rögletröjan på och en fixad frilla. Så ja vi får se hur det blir här 

Hoppas ni får en riktigt skön och solig Fredag 

IMG_0976
Blivande storebror och storasyster

IMG_0974 IMG_0975 IMG_0984 IMG_0989 IMG_0992 IMG_0993 IMG_0995 IMG_0998 IMG_1002 IMG_1015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top