Halsbränna Deluxe!

Hade aldrig halsbränna med de andra två men denna graviditet har jag nästan haft alla krämpor i dubbel bemärkelse och nu har jag världens halsbränna. Tycker inte Novaluzid hjälper så jag får se om apoteket har något annat att erbjuda mig.

I morse var det dags för sista besöket hos barnmorskan, diskuterade lite runt förlossningen och om eventuella önskemål m.m. Allt idag sköts digitalt så det hon skriver in i journalen kan lasarettet få fram, skönt att slippa alla papper. Jag vill ju helst inte bli igångsatt utan vill att det ska komma av sig själv. Men jag går ju inte till 39 fulla veckor (det gör man inte med tvillingar i skåneregionen) Utan de sätter igång efter 38+0 – 38+5 typ.  Och på Torsdag går jag in i Vecka 38 (37+0)
Har ni några bra knep som kan få fart på det hela? 🙂

Hjärtljuden lät fint, blodtryck och blodvärde var bra. Kollade med henne om hon kunde känna om 1:an var fixerad men det var hon inte ännu. Som omföderska så kan barnet fixeras väldigt sent. Så det var inget jag behövde tänka på. Hon kände 2:ans huvud och frågade om jag ville känna, och hon la mina fingrar med ett avstånd i mellan och jag kände hennes huvud – magiskt

Nu har det gått så långt med att att mammajeansen är för små, mina linnen/toppar och tröjor som ändå var rätt så stora innan passar inte längre – och det är absolut ingen idé att köpa nytt. Tur att att jag inte ha något speciellt inplanerat utan jag kan gå hemma halvnaken.

M vallade mig på Väla igår och jag fick med mig byxor och body till twinsen, älskar verkligen Newbie och speciellt deras söta volangbyxor. Fick även med mig lite accessoarer. Skorna passade jag på att beställa från H&M när barnen ändå skulle ha lite kläder.

Fortsatt skön Måndag

IMG_8550 IMG_1227 IMG_1231 IMG_1234 ' hmprod hmprod-2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top