Livets Goda NyttNyttNytt Öppna inlĂ€gg Tvillingflickorna Tvillingmamma

Fyllerifyllera?

Nu har twinsen passerat sin 1 mÄnads dag och det blir allt större och tyngre.  NÀr jag var pÄ BVC senast sÄ vÀgde Eden 3600g och 51,2 lÄng och Adele 3320 och 50,2 lÄng.

Nu gÄr de mot tvÄ mÄnader och de börjar bli mer och mer bebisar och det Àr sÄ himla mysigt De Àr super starka i sin nacke och blicken blir mer och mer fokuserad. Man lÀngtar till man fÄr det dÀr första leendet.

En av sakerna som jag saknar just nu dock Ă€r sömnen. Blir inte mĂ„nga timmar pĂ„ natten man fĂ„r, inatt sĂ„ har jag nog fĂ„tt 2-3 timmar totalt, och natten innan lika sĂ„. Och som sagt bara för att det Ă€r tvillingar sĂ„ Ă€r de Ă€ndĂ„ tvĂ„ stycken olika individer. Adele som var den som skulle ligga i famnen hela tiden och inte sova i vagn eller sĂ€ng det har vĂ€nt – nu Ă€r det fröken Eden som vill ligga pĂ„ mig eller bredvid mig. Hon sover mer oroligt och har ont i sin lilla mage. SĂ„ pĂ„ nĂ€tterna Ă€r de inte 100% synkade Ă€n. Men det kommer – fĂ„r man lugnt trösta sig haha

Var i frĂ„n kidsen första gĂ„ngen idag och fixade naglarna – kĂ€ndes mĂ€rkligt men faktiskt rĂ€tt skönt att fĂ„ andas lite och fĂ„ den dĂ€r berömda ”egentiden” Det gjorde mig gott och fick lite ny energi och det Ă€r viktigt att kunna komma ifrĂ„n dĂ„ och dĂ„.  Jag har bokat in en AW pĂ„ stan lite lĂ€ngre fram (hundra Ă„r sedan jag gjorde det kĂ€nns det som) och jag vet att de Ă€r i trygga hĂ€nder hos M och dĂ„ de Ă€ven fĂ„r ersĂ€ttning nu sĂ„ Ă€r det inga problem alls

Var hemma hos mamma en svĂ€ng igĂ„r och vi satt pĂ„ en hennes veranda och solade och Ă„t kanelbullar – det blev lite extra pĂ„ smartpointsen (gĂ„r pĂ„ VV) men skitsamma – I was worth it! Satt tom i BH och solade sĂ„ varmt var det – nu har man fĂ„tt smak pĂ„ detta och lĂ€ngtar Ă€nnu mer pĂ„ vĂ€rme och mer sol!

Nu sover de smĂ„ oc jag ska passa pĂ„ att blunda – har lovat mig sjĂ€lv detta idag…

Kram pÄ er

IMG_9840

 

IMG_2201

 

15 April 2016 1mÄnad

IMG_2891

Lite nytt till twinsen

IMG_9634

Och lite nytt till Mamma

IMG_9800

Fröken Eden

IMG_2207-2

Eden & Adele

IMG_2258-2 IMG_2254 IMG_9786

You Might Also Like

No Comments

    Kommentera

    Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: