Livet Livets Goda NyttNyttNytt Tvillingflickorna Tvillingmamma

Fyllerifyllera?

Nu har twinsen passerat sin 1 månads dag och det blir allt större och tyngre.  När jag var på BVC senast så vägde Eden 3600g och 51,2 lång och Adele 3320 och 50,2 lång.

Nu går de mot två månader och de börjar bli mer och mer bebisar och det är så himla mysigt De är super starka i sin nacke och blicken blir mer och mer fokuserad. Man längtar till man får det där första leendet.

En av sakerna som jag saknar just nu dock är sömnen. Blir inte många timmar på natten man får, inatt så har jag nog fått 2-3 timmar totalt, och natten innan lika så. Och som sagt bara för att det är tvillingar så är de ändå två stycken olika individer. Adele som var den som skulle ligga i famnen hela tiden och inte sova i vagn eller säng det har vänt – nu är det fröken Eden som vill ligga på mig eller bredvid mig. Hon sover mer oroligt och har ont i sin lilla mage. Så på nätterna är de inte 100% synkade än. Men det kommer – får man lugnt trösta sig haha

Var i från kidsen första gången idag och fixade naglarna – kändes märkligt men faktiskt rätt skönt att få andas lite och få den där berömda ”egentiden” Det gjorde mig gott och fick lite ny energi och det är viktigt att kunna komma ifrån då och då.  Jag har bokat in en AW på stan lite längre fram (hundra år sedan jag gjorde det känns det som) och jag vet att de är i trygga händer hos M och då de även får ersättning nu så är det inga problem alls

Var hemma hos mamma en sväng igår och vi satt på en hennes veranda och solade och åt kanelbullar – det blev lite extra på smartpointsen (går på VV) men skitsamma – I was worth it! Satt tom i BH och solade så varmt var det – nu har man fått smak på detta och längtar ännu mer på värme och mer sol!

Nu sover de små oc jag ska passa på att blunda – har lovat mig själv detta idag…

Kram på er

IMG_9840

 

IMG_2201

 

15 April 2016 1månad

IMG_2891

Lite nytt till twinsen

IMG_9634

Och lite nytt till Mamma

IMG_9800

Fröken Eden

IMG_2207-2

Eden & Adele

IMG_2258-2 IMG_2254 IMG_9786

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta:
    Verifierad av ExactMetrics