Då var vi här igen. Ännu en vecka har passerat. Ännu en helg…

Känns som att det går undan nu. Full rulle på jobbet där vi klarat av en lansering i veckan, med allt vad det innebär, och nu inväntar vi, med spänning, på hur detta skall tas emot av omvärlden och vilken respons vi kommer få. Å andra sidan är det hit vi slitit för att komma och nu hoppas man att få skörda, och får betalt, för alla de timmar man lagt ner på att får en fungerande hemsida.

I onsdags var vi alla fall ute och firade lanseringen. Det blev dock rätt lugnt, och städat, då jobb väntade dagen efter men vi unnade oss både god mat, och dryck, på en av Helsingborgs främsta restauranger (enligt mig) – Baricca  Tror aldrig jag blivit besviken på deras mat, eller service, och även denna gången var det riktigt gott. Dessutom med trevlig sällskap av arbetskamrater från både Sverige och Danmark.

I fredags överraskade dottern oss med en middag som hon själv komponerat ihop. Visst fick man rycka in och stötta men ändå kul att hon tog initiativet och det blev riktigt gott. Pasta, fläskfile och en riktigt god sås på grädde, vitvinsvinäger, vitlök och kycklingfond! Så enkelt men samtidigt så himla gott. Både jag och M var överens om att detta skall vi ta med oss till nästa middagsbjudning. För det behöver verkligen inte vara så avancerat när det väl ska bjudas till fest…

I dag blev jag med ny cykel. Har funderat på det väldigt länge då jag haft min förra cykel i nästan 15 år och senaste året har det verkligen märkts. Med andra ord så är det slutreparerat (även om M fixat till den så att de stora barnen kan använda den) och jag nu kan stoltsera med en splitter ny treväxlad damcykel för att ta mig till och från jobb om dagarna. Det är en av fördelarna med att vårt nya kontor bara ligger 2-3 kilometer bort. Med andra ord så tar det knappt 10 minuter att cykla dit vilket passar mig som handsken. Så får man dessutom möjlighet att röra på sig vilket aldrig är fel

Nä, nu ska jobba lite och låta kvällens mat sjunka in. Vi plockade fram en kycklingfile, från Ven, och slängde ihop en indisk gryta. Man kan ju inte låta bli att imponeras av en file som ligger på närmre 650 gram och räcker, med råge, till två personer. Lite annat än de kycklingfileer som man köper på ICA och som mest består av vatten. Har man väl testat närodlat så är det svårt att gå tillbaka till något annat. Hursom så blev grytan kanon och vi fick dessutom chansen att testa ännu ett av våra viner från GastroWine. Denna gången en vit Rioja som verkligen passade perfekt till kvällens mat. Och därmed har vi bara en ynka flaska kvar från vår beställning så att fylla på vinkylen är en av kvällen uppgifter. Är du själv sugen på att shoppa lite så använd gärna min kod SAMONE10 så erhåller du 10% på din beställning.