Försvunnit men inte helt..

Herregud vad tiden går.. Har ju inte varit inne på linsalusen på länge. Saknat det lite, att samla mina tankar och skriva ner och lägga ut mina bilder. Men ibland hinner verkligheten ifatt och prioritering lika så.

Baksidan att ”lämna” ut sig som man gör är skiten ibland man får, både där och här finns dom. Sitter på andra sidan datorn/mobilen och snackar massa dynga, de retar sig på en snackar massa skit. Det som är mest tragisk är sånt här händer inte bara när man är barn och går i skolan utan även när man i vuxen och jobbar. Vuxna människor! Men nyfikna är dom!

Men åter igen, det är ju mitt val att lämna ut mig och visa en del av mitt liv. Så det är smällen man får. Men tragiskt nog så träffar man på dessa människor IRL och har sina fejkade smile på. Men ja ja, jag vet att jag är bättre än dom!

Sen finns det som tur är den stora gruppen vänner som verkligen stöttar och som finns där för en. Stor kärlek till er, och tack för att ni kikar in här❤️

Nu ska jag ta mig i kragen och släppa in er på min resa i mitt liv igen

20131202-215336.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top