För ett antal år sedan..

..den 14 maj strax innan åtta på kvällen så föddes det en liten flicka på 4200g 53cm lång med blå ögon och vithårig. Vill bara säga stort Grattis till mamma och ett litet hurra för mig. För det är ju då ingen vanlig dag utan min födelsedag 😆

Vaknade av skön sång av en sambo och 4barn. Det kom teckningar och bilder och presenter. Det som är så fantastiskt är att man kan se glädjen i barnens ögon deras fumlande med händerna hur de vill så gärna sträcka över sin presenter, blir så rörd för vist e det så att det är roligare att ge än att få? Och vist tycker barn om att få saker men denna glädje tycker jag är helt underbar!

Man ser även i deras ögon hur förväntansfulla dom är när man öppnar presenterna, och när man själv lyser upp med ett brett leende så ler dom ännu mer. Och hur glada dom verkligen blir när man själv blir glad. Vilken underbar gåva!

4 Comments

 1. Big Sister Pjodden
  2012-05-14

  Tredje gången.. GRATTIS!!!! <3<3 Fortfarande lika fina ögon 😉 Tänk vilken stolt 10-åring jag var när du pluppade ut, stoltheten de gånger jag gick hand i hand med dig från dagiset, stolthet jag fortfarande känner över att ha en så fin syster och som även är en helt fantastisk mamma! Älskar dig lilla syster <3<3

  Svara
 2. S
  2012-05-14

  Vad rörd jag blir!! Tack underbara du <3 Älskar dig från marken till stjärnorna.... Tack för att du är du PUSS

  Svara
 3. jenny
  2012-05-15

  Jag blev också helt rörd!! 😉 Det är något speciellt med systrar. Jag har en syster som är 3 år äldre än mig och vi är verkligen som ”ler & långhalm”… 🙂

  STOOORT GRATTIS TILL DIG!!

  kram

  Svara
 4. CamillaP
  2012-05-15

  GRATTIS….så fint skriver av storasyster <3 Kärlek!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top