Fish & Chips och in i en ny vecka ?

Freeeeedag!

Bästa dagen på veckan och och man märker på barnen att de längtar oxå till helgen. Det blir god mat och massa extra mys. Ikväll blir det Italiensk kycklinggryta till middag  – vad ska ni äta?

Igår så blev det Fish & Chips – och det var poppis i alla åldrarna här hemma. Vi har en inbyggd fritös/grill i köket och det är inte ofta vi använder den, men när vi väl gör det så blir det alltid jätte gott. Och grillen är ju perfekt när man inte kan grilla utomhus.

Jag hade torskblock hemma som jag doppade i mjöl,ägg och skorpmjöl sen i fritösen och lät det puttra 3,4 minuter. Barnen ville ha pommes till så dom friterade jag med. Vi tog och friterade palsternacka och morötter. Mannen var sugen på lökringar och det blev sååå gott! Att jag inte ha gjort den innan. Maten är ju inte nyttigt men någon gång då och då är ju ingen fara tycker jag.

IMG_1164 IMG_1166 IMG_1167 IMG_1170 IMG_1173 IMG_1177

Igår så gick jag in i Vecka 37 och tvillingarna lyser med sin frånvaro. Jag som har tyckt att hela graviditeten har gått otroligt snabbt men nu när man är så nära mållinjen så känns sträckan så långsam. Och egentligen så är det bara att backa och slappna av och inte tänka på det för jag vet ju att det handlar om dagar då våra tvillingtjejer är här hos oss. Men längtan är ju otroligt stor och nyfikenheten likaså. Plus att det blir ju faktiskt en ny resa för mig och M detta blir ju våra gemensamma barn. Sen får vi inte glömma att det är 4st barn här hemma som längtar efter sina syskon. Och min minsting han pratar med magen och myser med den ofta. Och han har nog berättat för hela skolan att snart så kommer bebisarna 
Dottern låg och hade sina händer på magen igår kväll när det var världens baluns i magen och se henne lycka i ögonen och skiner upp med ett jätte leende det går rakt in i hjärtat på mig.

IMG_8437 Vecka 37-2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top