Livet Livets Goda NyttNyttNytt Tvillingflickorna

Festivalkväll vs hemmakväll

Jag har varit så trött nu i två dagar helt orkeslös. Gick och la mig igår eftermiddag  medans mannen tog 5 av 6 barn på promenad. Somnade efter maten igen med L och S,  jag och L somnade på direkten och S smög upp efter ett tag. Sen vaknade jag till inatt när M kom in och hade sett OS inatt. Och sen vaknade Twinsen med skönsång vid 0430. Inte konstigt egentligen att man är trött, sömnen blir avbruten varje natt. Men fick sovmorgon i morse och det kändes som 100 år sedan, så det var guld värt. Sen stannar man gärna hur läge som helst i sängen för jag tokälskar vår nya säng – såååå himla skön!

Som sagt det är festival Istan och detta året placerade dom det på Söder som e sååå dåligt tycker jag. Festivalen har dock både tappat sin charm och rolighet sen länge tillbaka – det var bättre förr. Iallafall så åkte vi ner och strosade. Delade på en smarrig Langos – så sjukt gott.

Jag och M skulle ner på stan nu ikväll och träffa lite folk och strosa runt i öltälten. Men båda kände att vi inte orkade så det blev en skön hemmakväll istället.

Hämtade ut paketet från Jollyroom idag – så nu har tjejerna fått sina resväskor?

Nu blir det film sen sängen. I morgon är det kalas i Falsterbo för hela slanten?

IMG_4691  IMG_4687

S och lilla Adele

S och lilla Adele

IMG_4672 IMG_4551

Twinsens resväskor

Twinsens resväskor

En skön hemmakväll..

En skön hemmakväll..

You Might Also Like

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: