Festivalkväll vs hemmakväll

Jag har varit så trött nu i två dagar helt orkeslös. Gick och la mig igår eftermiddag  medans mannen tog 5 av 6 barn på promenad. Somnade efter maten igen med L och S,  jag och L somnade på direkten och S smög upp efter ett tag. Sen vaknade jag till inatt när M kom in och hade sett OS inatt. Och sen vaknade Twinsen med skönsång vid 0430. Inte konstigt egentligen att man är trött, sömnen blir avbruten varje natt. Men fick sovmorgon i morse och det kändes som 100 år sedan, så det var guld värt. Sen stannar man gärna hur läge som helst i sängen för jag tokälskar vår nya säng – såååå himla skön!

Som sagt det är festival Istan och detta året placerade dom det på Söder som e sååå dåligt tycker jag. Festivalen har dock både tappat sin charm och rolighet sen länge tillbaka – det var bättre förr. Iallafall så åkte vi ner och strosade. Delade på en smarrig Langos – så sjukt gott.

Jag och M skulle ner på stan nu ikväll och träffa lite folk och strosa runt i öltälten. Men båda kände att vi inte orkade så det blev en skön hemmakväll istället.

Hämtade ut paketet från Jollyroom idag – så nu har tjejerna fått sina resväskor?

Nu blir det film sen sängen. I morgon är det kalas i Falsterbo för hela slanten?

IMG_4691  IMG_4687

S och lilla Adele
S och lilla Adele

IMG_4672 IMG_4551

Twinsens resväskor
Twinsens resväskor
En skön hemmakväll..
En skön hemmakväll..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top