Fars Dag, Elton, Fest och Renovering

Alltså dagarna vad är det som händer? Jag hinner inte med, redan Söndag?

Hela förra veckan har gått i renoveringens tecken. Målat och ändrat om och flyttat barn till olika rum osv. Kan nog räkna på en hand hur många timmar jag suttit ner och bara tagit det lugnt. Dom har inte varit många om man säger så.

Torsdags så blev det en sväng till Malmö för att se Elton John. Jag är ju inget fan precis (men hade överraskat M med biljetter för ett tags sen ) Han och Elton har ju ett förflutet ihop så hans musik älskar ju M. Iallafall en bra konsert och M var nöjd 🙂

I Fredags så åkte jag och syrran till Malins bloggreleasefest i Malmö på självaste Scandic Triangeln.  Bodde i en lyxig svit och det bjöds på en smarrig meny som Malin hade satt ihop själv och sen var det dans till tidig morgon.  Vi tog en tidigt tåg hem på Lördag morgon det var inte många knop den dagen. Det var min första natt i väg från tjejerna och självklart blev det massor med extra gos med dom dagen efter. Tror nog att jag somnade 10 minuter in i Så mycket bättre.

Idag var det Fars Dag och M fick frukost på sängen och vi låg kvar en extra stund bara för att vi kunde. Det dröjde inte länge förrän alla barnen hoppade upp i sängen och höll låda 🙂

När barnen drog och åkte skridsko så åkte jag till Pålsjöskog som ligger precis ovanför havet. Är ngt visst med skog och hav det får verkligen min själ att läka. Solen låg på och lyste upp mellan varje träd. Ja då fylls min kropp på med en ny energi. Den kalla luften som fylldes mina lungor gjorde faktiskt det mycket bättre

Jag fick tag i en målarpensel och målade om mitt sovrum nu i eftermiddag, dottern tog andra strykningen. Hon e så grym! Allt blir vitt vitt, de andra rummen likså. Trött på färger och trött på det gråa. Nu ska det vita ta över. Lägger ut bilder när det är klart 🙂 Nu ska jag kasta av mig målarrocken och lägga mig i sängen och vila ben,kropp och huvud. Sen är det bara på det och måla igen i morgon

Kram på er och hoppas ni hade en mysig Söndag

img_6730 img_6740 img_6751 img_6752 img_6748 img_6785 img_6793 img_6796 img_6803 img_6804 img_6805 fullsizerender-24  img_6949 img_6974 img_6985 fullsizerender-7 fullsizerender-9 fullsizerender-13 fullsizerender-10 img_7009 img_7015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top