Energipåfyllning

Allvar – vilket underbart väder det har varit idag? Man blir så mycket piggare och kroppen fylls på med en skön energi. Älskade sol säg att du har kommit för att stanna?!

Jag kan längta till de långa ljusa dagarna och kunna gå ut och njuta i trädgården och tjejerna kan få härja fritt och få känna gräset mellan tårna, nu går vi ju mot ljusare tider, men ngt gräs mellan tårna får vi snällt vänta några månader till.

Sen någon månad tillbaka så har jag haft tre mardrömmar – ni vet när man vaknar och e så sjukt rädd, eller kallsvettig och vågar inte somna om? Så exakt har det varit, usch! Och inatt var en sådan natt, vaknade 0130 och väckte faktiskt M men har var ju helt borta och pratade sömnen om vilken jävla dörr han skulle ha på jobb då genast fyllde ju obehags känslan på ÄNNU MERA vågade inte somna om. Så det blev lite Instagram och Fb sen så gick ögonen i kors och jag somnade.

Efter några timmars sömn och barn som skickades till första skoldagen efter jullovet så var det lite pill här hemma och efter frukosten så packade jag ner tjejerna i vagnen och vi drog ut, blev en skön promenad på 4 km i solen. 

Gjorde en jätte god kvällsmiddag ikväll, recept kommer i morgon. Nu kallar min spikmatta i sängen och ska se om jag okar se någon film, men ett litet klick klick hann jag med 😉

Påslakanset i ekologisk bomullssatin
Överkast Roselynn

1 Comment

  1. Jenjo
    2018-01-11

    Ja, här uppe i Norrbotten hade vi också haft bra väder igår. Faktiskt sol, men även -17 grader. Dock älskar jag att gå ut i det helt vita landskapet (vi har väldigt mycket snö i år för att vara den här årstiden, även för att vara här), och det är så vackert. Man måste bara klä sig rätt. 🙂
    Ha en fin dag!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top