En sväng till akuten

Lilla Adele, mammas lilla klätterapa. Dock så var det inte därför hon trillade i söndagskväll. Jag satt och jobbade och M matade tjejerna och hade spänt dom och helt plötsligt så slog hon bort sig från bordet (antagligen med fötterna) och föll bakåt. Jag hör ett skrik som jag aldrig har hört förut. På en sekund så hade jag henne i famnen, kände och tittade och det bara blödde från munnen. Vi åkte snabbt in till akuten och kom till snabbt och läkaren tittade och tyckte att tanden såg bra ut.  Gumman hade bitit sig i tungan, slagit av tandens slemhinna och fått en blödning i munnen, men tanden var kvar. Vi  var hos tandläkaren igår förmiddag och enligt henne så allt bra ut. Phuuu, kunde verkligen andas ut… 

Undrar än när mina barn ska sova hela nätter, de avlöser varandra om jag säger så. Och jag sover så dåligt för det är ju inte så att de sover i mitten av sängen utan på mig. Så nu har jag så ont i nacke och axel. Men det är ju så det är… Jag härdar ut, väntar på vändningen. – Tur att jag snart ska på helkroppsmassage 😉

Hur har era barn märkt av ändringen av sommartid? Kan ju säga så att mina har! Vaknar 1 timme tidigare och är såååå trötta innan maten. Eden är mest grinig och mest känslig, så matningen får ske tidigare och vilan blir tidigare med. De slocknar på en sekund.

Syrran kom förbi idag med presenter från hennes senaste resa, tjejerna fick klänningar och dom sötaste dockorna som finns. Och är man señorita så fick man oxå castanetas till 🙂 Taaaaack <3  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top