En kväll i storstan

Vaknade upp i Stockholm och sovit i sådan skön säng så det är bara jobbigt att stiga upp ifrån, och kuddarna ska vi inte prata om… Hade lätt stannat kvar där några timmar till.

Jag bodde på Hotell Birger Jarl som ligger nära ett utbud med bra restauranger. Vi gick till puben Churchill Arms, en mysig liten pub som serverade sin egenproducerade öl. Tog vasin öl och pratade om allt och inget. Jag hade bokat restaurangen Supper som ligger ca 9 minuter från hotellet.

Öppnade dörren och gick in i en sån skön atmosfär, möttes av färglada dörrar och ett golv som såg ut som sten. Kändes som att vi gick in en bakgata i Spanien. Väl inne så var det så fint och en sådan mysig känsla över stället. Ett öppet kök och bar och två olika rum ett för större sällskap och ett för lite mindre. Maten åh herregud, och mitt kött åh my gooood. Martin ångrade sig bittert att han inte valde samma. Sen åt andra sidan så är det en resturang som satsar på sharing. Så vi beställde in en plock två förrätter och två varmrätter. Vi blev så mätta så vi orkade verkligen inte äta upp allt, det grämer mig. Jag måste bara hit igen, det gjorde ett avtryck i min matresa.

Nu har jag några timmar till Helsingborg och hem till alla mina barn som jag saknar. Tyvärr så är de små fortfarande krassliga så inget dagis i morgon heller. Snart är vi på väg in i Vabruari – tyvärr så började vi med detta i Januari redan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top