Då dansar vi in Fredagen

FREDAG

Ögonen går lite smått i kors här. Tjejerna bestämde sig att gå upp lika tidigt som pappa då han skulle flyga till Sthlm. Så det var bara att slita sig upp från sängen och ta hand om mina vildingar. Eden blev kass igår, en släng magsjuka (måste det ha varit) men natten var ok, antagligen hade hon ont i magen och skulle sova på mig. Att ligga raklång en hel natt i sängen är inte riktigt min grej, ont över allt och lite till. Hon är bättre idag iallafall, men dom har blivit smått förkylda. Märkligt, de blir alltid dåliga när jag har varit på tvillingträffarna. Ja det är iofs inte märkligt, med massa andra barn och nu är det den tiden på året då alla blir sjuka – suck!

Men vi håller tummarna att det går åt rätt håll. För i morgon ska jag och M till Köpenhamn och då vill man inte lämna sjuka barn. Så bär det av, så håll utkik här och på Instagram så får ni frossa bilder 🙂

Tjejerna sover och jag passar på att fixa här hemma, ska försöka komma på vad vi ska äta idag. Just nu står det helt still och vad jag är sugen på det vet jag inte.. Vad ska ni äta ikväll?

Ni ska få ett litet tips på de skönaste jeansen just nu. Jag har alltid bojkottat hög midja på byxor, men dessa är riktigt sköna och snygga OCH håller in det som de ska hålla in. Jag köpte ett par svarta, de är rätt stora i storlek så tänk på det. Jag köpte en M men skulle kunna tänka mig S. High Waist Molly på Gina Tricot tänkte även köpa denna färgen. 

Perfekt med höga jeans när man har en tröja som är kortare framtill

Ha en riktigt skön Fredag på er och trevlig helg. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top