Bestämt mig??

Kontaktade min frisör idag och bokade tid i Augusti, det är dags att säga Hejdå till det röda håret. Jag älskar mitt röda men det är sånt jäkla meck med färgbomber och allt färgar av sig, – kläder,mobil,kuddar osv. Och jag kommer inte åka utomlands en gång till med rött hår, såg ut som en morot i håret när jag kom hem från Spanien sist.  Jag kommer absolut bli röd igen någon gång men nu är det dags för en ny färg 

Igår så blev det en sväng till Holy Smoke i Nyhamnsläge – ett fräckt ställe och hela uppläget var häftigt. Det är nog själva upplevelsen man går dit för. Maten var väl sådär. Allt var nästan slut och vi var där ändå vid 1400 tiden. Så det fanns bra tre maträtter att välja mellan. Så det imponerade inte riktigt på mig. Men nu har jag testat det 

Eden har sovit två nätter i rad nu och det e sååå underbart. Första natten så sov Adele hela natten och i natt så vaknade hon vid 02 försökte med nappen men efter ett tag så var det mat hon ville ha. Men vi ska inte ge upp, målet är att hon/de ska inte äta på natten. Så nu håller vi tummans att nätterna blir helt sovande.

Sitter och letar nattduksbord till nya sängen. Tycker inte jag hittar några som sticker ut. Behöver ett sängbord som är ungefär 70cm hög. Såg dessa på Ellos som ändå var ok tyckte jag. Jag får leta vidare och se vad jag hittar.

98-0370 98-0086 98-0363

IMG_4131 IMG_4132 IMG_4134 IMG_4385 IMG_4120-2 IMG_4117 IMG_4119 IMG_4112 IMG_4391 IMG_4395 IMG_4396

Mys med storebror och kusin Alice
Mys med storebror och kusin Alice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top