Utvilad trots allt.

Konstigt nog känner jag mig utvilad trots att man borde vara helt färdig.. Haft två bra nätter om man nu ska säga så (tycker egentligen alla nätter är som de borde vara när man har två små nyfödda)

Jag somnade på soffan och vaknade av att det var dags att mata Eden & Adele sen somnade de om mätta och belåtna och vaknade inte förrän 0215. Adele somnade rätt snabbt medans Eden ville vara uppe ett tag till. Jag somnade väl om vid 04 och sov till strax efter 07. Så ja jag har ju fått en del sömn ändå, kunde ju ha haft det värre. 

Igår fyllde flickorna 1 Vecka det firades med att Eden fick sitt första bad. Gillade dock inte det till en början men efter en stund så var det trots allt skönt. Idag så är det Adeles tur och det blir åter igen Pappa M som får ta badet (jag får inte bada än) så vi får se vad den lilla donnan säger om det.

Smög upp på vågen idag oxå visade att jag är 0,5 kilo ifrån vikten när jag skrev in mig på MVC 
Har gått med Viktväktarna igen och hoppas på ett bra resultat. Så varje Fredag har satt som en vägningsdag så ni som är nyfikna kan även följa min viktresa här.

Idag tog vi en premiärtur med vagnen, och de verkade uppskatta det. Det var inga tårar eller skrik utan de sov så gott. Är verkligen väldigt glad för den! Vi köpte en Mountain Buggy Duet 2.5. Enkel,smidig och lätt.

I morgon kommer BVC hit och det ska bli spännande och se deras nya vikter jag hoppas så att de har gått upp och att allt är bra med dom. Så håll tummarna.

Så skönt att vara tillbaka i mitt gamla jag. Vätskan är på väg att lämna kroppen och snart kommer ringarna på igen. Skorna sitter bra igen haha bara det är ju så skönt. Tog på mig mina gamla jeans och de satt oxå som en smäck. Härligt som sagt att komma i det gamla igen Behöver dock träningen men det får jag vänta med ett bra tag, får bli långa sköna promenader och lite situps.

Skön Kväll

Adele
Adele
Adele & Eden 1Vecka gamla
Adele & Eden 1Vecka gamla
Äntligen kan jag ha min jacka på igen :-)
Äntligen kan jag ha min jacka på igen 🙂 IMG_9053
Storebror på barnvagnspremiär
Storebror på barnvagnspremiär

IMG_9063

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top