På Hemmamark och bildbomb

Oj.. Var ett tag sen jag var här inne. Men tiden finns inte till som tvillingmamma just ju nu.
Så det får ni räkna med 😉

Nu sover tjejerna bredvid mig här i sitt babynäste. De har mer eller mindre legat i famnen på oss idag. Men nu hamnade de i djupsömn och kommer förhoppningsvis sova en stund till. ”I stundens skrivande så vaknade Storasyster Eden hon har haft och har magknip så hon vill vara uppe och ligga i vår famn eller ligger och sutta hos mig.”

Vi lämnade BB i Fredags och det var med lite sorg men ändå med spänning. Tryggheten finns ju på BB och man kan ringa på klockan när det är något. Hemma är man ju liksom ”själv”. Men man längtar hem till sin säng, soffa –  hemma är ju ändå bäst.

Det har flutit på ganska bra här och jag hade ju inte klarat av detta utan M, han är en klippa. Vi delar verkligen på ansvaret här. Självklart så oroar man sig lite och tänker hur ska det gå när han börjar jobba?Kommer man klara av detta själv? Ghat lite panik känsla, slår bort tankarna och lever i nuet och njuter att han ska vara här med mig en månad
Tösernas vakentider är ofta på senkväll och natten gäsp , andra natten hemma då hade vi så gott, sov ihop ganska många timmar och jämför man denna natten så har jag bara sovit  2 timmar. Är ovanligt pigg – men det är bara att vänja sig.

Men det är ju helt magiskt med två stycken – kan inte riktigt fatta det emellanåt

Ställde mig vågen idag bara sådär för skoj skull. Och det visade sig att jag hade gått ner 16 kilo sen i Tisdags  – herregud! Så nu har jag ”bara” 2 kilo kvar till den vikt jag skrev in mig på som gravid. Sen har jag ju självklart mina andra kilon som jag ska brottas med. Men sjukt skönt att dom försvann så snabbt! Hoppade i mina jeans och tröja igår och det var verkligen så fab 

Vi firade livet och vi firade töserna och vi firade oss – med ost och charkdelikatesser i Lördags.  Korkade upp ett fint Amarone vin. Satte oss till bord och när jag skulle smaka på första ostbiten så hörs en skönsång från inte en utan två små töser. Så det var bara att svälja ostbiten snabbt och ta varsin flicka i famnen och fortsätta njuta

Nä nu ska jag lägga mig unders filten i soffan och passa på att få några minuter här.

Stor Kram på Er

 

Första mötet - Storasyster S
Första mötet – Storasyster S

Storebror L
Storebror L
IMG_1510

Storebror E och L
Storebror E och L

Storebror K
Storebror K
IMG_1536

Dags att lämna BB och åka hem.
Dags att lämna BB och åka hem.
IMG_1540 IMG_1543

Eden har mysstund med Pappa
Eden har mysstund med Pappa
IMG_1560

Eden och Adele
Eden och Adele
IMG_1581

Maken överraskade med ostbricka och Amarone vin - som jag har längtat!
Maken överraskade med ostbricka och Amarone vin – som jag har längtat!
IMG_1606 IMG_1631 IMG_1649-2

Älskar min bärsjal och flickorna verkar älska den med.
Älskar min bärsjal och flickorna verkar älska den med.
IMG_1649 IMG_1690 IMG_1694

Kan äntligen se mina fötter ;)
Kan äntligen se mina fötter 😉

Ställde mig på vågen. Och har tappat 16 kilo sen Tisdags (15 Mars) Har bara 2 kilo kvar till vikten jag hade när jag blev gravid.
Ställde mig på vågen. Och har tappat 16 kilo sen Tisdags (15 Mars) Har bara 2 kilo kvar till vikten jag hade när jag blev gravid.

M blev tokföräskad i sjalen -  händerna blev fria ju;)
M blev tokföräskad i sjalen – händerna blev fria ju;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top