Fredagsfeeling & Edblad

Tröttheten bara slog till som en käftsmäll. Satte klockan jätte tidigt för jag tänkte en kaffestund med mig själv, men jag tror jag lyckades snooza minst 5ggr.  Men upp kom jag och sen iväg till jobb och fixa lite grejor lite snabbt. Nästa vecka börjar allvaret och då är det tidiga morgnar igen, jag lär väl somna på soffan på kvällarna.

Iallafall så åkte vi till Filmstaden efter och vi hade bokat Alfon med minisarna. Perfekt längd på bara 40 min sedan blev det kli i benen (märkligt egentligen för när vi bilar till Spanien är det aldrig problem;) Men filmen var kanske tradig, ja vem vet. Men vi hade en mysig stund tillsammans.

Sedan så hade  jag bokat in träning, och det är så skönt när man väl tar sig dit och gör det. Så nu sitter jag här efter en timme på bandet och lite övningar. Jag måste försöka få in träningarna mer frekvent nästa vecka, men det får jag fundera ut hur jag ska lägga upp det schemat.

Fredagsdrinkem blev Amaretto Sour och barnen hade önskat sig tacos 🙂

Ett tips till er är att Edblad har just nu en del rea och det innebar att jag klickade hem två ringar och ett par örhänge. Gillar deras enkelhet samt att dom har bra priser. Tyvärr så får jag skicka tillbaka ena ringen, Leah Steel ring. Den var absolut inte alls sig lik som på bilden. Synd då ringen var så fin på bild.

En annan sak som jag sitter och funderar på är att jag ska snart köpa nya sända till tjejerna, och då är frågan vad?? Varsin säng? Eller en våningsäng? Är lite smått allergisk mot just våningsäng, men sen samtidigt väldigt smidigt när rummet inte är så stort! Jag hittade en säng från Mio, som har en bredare säng nedtill och mindre upptill. Många som har just tvillingar gjort så att båda delar säng nedtill och när de bli äldre så delar dom på sig och en flyttar upp. Eller att jag då som har en vandrande nattbarn får sova där nere och den som sover hela natten får sova där uppe. Hmm måste klura på detta. Har ni några tips annars?

Sängen Nils från Mio
Kycklingfärs på salladsbädd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top