Så god middag som uppskattades av barnen. Kanske blir er middag ikväll?

4 sp p/p – Till 4 portioner

  • Fläskfilé 500g
  • 1st Zucchini
  • 2st Paprika
  • 1 msk Rapsolja
  • Sparris
  • 1dl Panko ströbröd
  • 1 Citron
  • Färsk timjan
  • 1st Ägg
  • Persilja Färsk
  • salt
  • peppar
  • 1 polkabeta
  • Lätt Creme Fraiche Paprika & Chilli ( som sås till maten, räkna extra sp på detta)
Skiva fläskfilé, täck med bakplåtspapper och banka ut skivorna försiktigt.
Skiva zucchini och strimla paprika. Skala polkabetan och gör som skivor. Hetta upp en panna med hälften av oljan och stek zucchini, paprika och sparris när det är nästan färdig så slänger du i polkabetan.
Blanda ihop panko med rivet skal från citron, hackad timjan, salt och peppar. Vispa upp ägg i en separat skål. Doppa fläskfilé i ägg och sedan panko. Stek i resterande olja.
Pressa ner citronsaft i grönsaksfräset och strö över hackad persilja.