Det e så himla smidigt med en Crock Pot.
I lördags så var borta hela dagen och i stället för att ställa sig och laga middag när vi kommer hem sent så förbereder man detta innan man åker så sköter detta sig själv.

Kan säga så att det doftade mumma från köket när vi kom hem 🙂

Buffalo Chicken
6 Personer

  •  700g kycklingfilé
  •  4 dl kyckllingbuljong
  •  4 hela morötter
  •  salt och peppar
  •  3 selleristjälkar
  •  1dl  Buffalosås eller Santa Maria American BBQ sauce Kentucky & Whisky
  •  2 små gula lökar, i klyftor
  •  2 vitlöksklyftor
  • 1 burk Zeta Kidneybönor
  1. Lägg i kyckling, vitlök, selleri, morötter, lök och buljong i grytan och ringa över buffalo/Kentuckey såsen över.
  2. Koka på hög värme 4-6 timmar. Innan du stänger av, häll i de avsköljda bönorna och låt det puttra i 5-10 minuter.
  3. Sen är det klart 🙂

Jag gjorde en sallad till och strösslade  blåmögelost över.

Jag räknade ut pointsvärdet (viktväktarna) och fick det till 5pp på en portion (ej räknat med blåmögelsalladen, osten)

  1. img_7759 img_6442 img_6453