Spikmatta och blomkålslåda.

Jag har införskaffat mig en spikmatta och det känns faktiskt riktigt skönt att ligga på den. Stänga i mig i sovrummet på med behaglig musik och ligga där en 20,25 minuter. Jag har hört väldigt mycket bra om det samt att jag går på akupunktur och jag vet att det hjälper.

Träningen går det bra med, powerwalka nästan 6 kilometer igår och nu ska jag snart svida om för att ta mig till gymmet. Känns bra att jag har kommit igång med allt med träning och maten. Just nu så fastar jag mellan 20-12 sen äter jag ca 3mål (frukost,mellis och lunch på kvällen innan 20) detta gör jag 6 dagar i veckan. Ena dagen äter jag på morgonen  och lite mer kalorier. Så ja det känns jätte bra och går efter en super bra schema! Samt det var minus på vågen idag tjohooo.

Igår lagade jag bacon & blomkålslåda syrrans recept. Mättande och riktigt riktigt gott!

Blomkålslåda med krispig bacon

1 blomkålshuvud
1/2 gul lök
2 paket bacon
200 g Philadelphia
3 dl grädde
1 msk tomatpuré
1 ägg
1 riven vitlöksklyfta
1 dl riven ost
Soja
Salt & vitpeppar

Sätt ugnen på 225 grader. Plocka små buketter av blomkålen och koka i saltat vatten i några minuter. Stek bacon och lök knaprigt. Vispa ihop ägg, grädde, Philadelphia, vitlök, tomatpuré, soja och vitpeppar. Lägg blomkålen i en form, strö baconet ovanpå, häll över smeten och toppa med riven ost. Gratinera i ugn i 20 minuter. Servera med en grönsallad.

 25032014-IMG_2195

Nä nu ska jag svepa om till träningskläder, ta en kopp kaffe och dra till gymmet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top