Förändring och träningsvärk

Aj aj aj i morse när jag vaknade så kände jag det i hela kroppen. Träningsvärken från i lördags gjorde sitt! Då ska vi inte snacka om när jag körde bröst idag på gymmet, det var nästan som att det var en tår som kom från min kind, ja det var ju säkert svett men ändå det kändes som f*n

Sötsuget är nästan borta och sukttar inte lika mycket efter det, bestämt mig att jag ska ta en dag i taget, och köra på LCHF,  det tar fortfarande emot med all grädde och ost och såser. Tar inte mycket men det finns där typ.. Jag ska ta även mina mått i morgon och köra på det en gång i månaden, stå på vågen varje dag är INTE bra. Men tror nog att vi alla tjejer gör så, vi vill se resultat direkt! Jag är i alla fall glad att jag har kommit igång med träningen , saknat det!

Och nu till en annan förändring – mitt hår! Jag älskar mitt svarta hår och längden som börja komma, ska ha låååångt! Men Jag vill ha en förändring, vill vara ljus..igen! Vill verkligen ha den där ljusa slingade färgen som jag länge har suktat efter.. Så nu ska jag snart ta och boka in en tid hos min frisör och få det fixat (det tråkiga är att det tar ett antal ggr för att få som jag vill) få väl gå i mössa fram till dess;)

XoXo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top