Ett steg närmre 40

Mitt uppe i livet – och absolut ingen åldersnoja! Ändå känns det att man numera kan titulerar sig 39-åring i sitt cv. Men med tanke på att jag faktiskt uppskattar ett firande eller en bra fest, eller en enkel anledning till en bra fest, så var gårdagen ändå vårens höjdpunkt. Inte för att det var några massiva hyllningar (även om ni var många som hörde av sig med gratulationer igår) men för att man ändå får bli lite överraskad, och uppassad, under en hel dag! Helt i min smak!

Dagen började, som sig bör, med skönsång, presenter, och en rejäl frukost. Dessutom var hela familjen samlad vilket inte tillhör vanligheterna under vardagarna. M, och barnen, hade införskaffat ett presentkort, i min favoritaffär, och när han dessutom slängde in en mimosa till frukosten så kändes det som att dagen fick en perfekt start. Det blev absolut inte sämre när han bjöd på en rejäl lunchtallrik med carpaccio, svamp, sparris, paprikapesto och riven parmesan! Han kan när han vill min M

Då jag, under nuvarande situation, jobbar hemma så var det extra kul när min chef dök upp, under eftermiddagen, med en blombukett och en liten present. Härligt att man få uppskattning från det hållet och samtidigt en påminnelse om att man ändå saknar vardagen och kontakten med kollegorna( även om vi börjar varje arbetsdag med ett morgonmöte över nätet).

På eftermiddagen kom mamma förbi på lite fika. Saga hade bakat en tårta och det fina vädret innebar att i vi kunde sitta ute. Om lunchen var topp så gick dessutom kvällens middag inte av för hackor. M hade varit ute i Rydebäck och beställt en skaldjursplateu hos Billströms Fisk! Inte oväntat så var den fantastiskt god med räkor, krabba, havskräftor mm. Kvällen rundade vi sen av med lite Mello på tv:n

Med andra ord en helt perfekt dag!

PS Jag är överväldigad över alla kommentarer och hejarop som jag fick angående mitt förra inlägg. Även jag blir tuffare, och känner mig förberedd inför framtiden, när jag läser vad några av er varit med om. Oavsett utgången så skall de bli skönt att få klarhet i allt och rensa ut det, i kroppen, som inte mår bra. Förhoppningen är givetvis att det sista ingreppet gick bra och jag kommer hålla er uppdaterade om läget DS

2 Comments

 1. Lena
  2020-05-16

  Härligt att bli så uppvsktad. Vilken är din favoritaffär?

  Svara
  1. Linsalusen
   2020-05-16

   Butik Zilo som finns i Hbg, finns även på nätet.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top