1år idag – Hurra hurra

Idag är det ingen vanlig dag idag är det Eden & Adeles födelsedá…

Igår kväll insjuknade även Adele, vem kunde jag lura liksom? Klart att hon oxå skulle bli sjuk, de är ju på varandra hela tiden. Så mycket riktigt, igår vaknade hon till på kvällen och både jag och M kände på oss att hon vaknade och mådde dåligt. Och ja hon hann spy ner sängen. Inatt så har hon vaknat och försökt kräka ungefär 1-2 ggr i timmen. Men hon hade ju inget i magen. Stackars liten 🙁 Men vi gav henne vätskeersättning via spruta varje timme i natt, så hon fick i sig ngt.

Men för att vara dåliga så är man ändå på ett strålande humör, kanske beror på att de fyller ju år idag 🙂 Samlade familjen med lite extra god frukost och kaka i morse. Tjejerna fick en del av sina presenter och blev totalt förälskade i sina babblar nallar som M hade köpt.

1 År?! Men känns som att jag kom hem från BB nyss med dom? Man inser att tiden går så för fort helt enkelt. Men jag är tacksam att jag får gå hemma med dessa små och få uppleva varje framsteg de gör i sin utveckling. Älskar verkligen att gå hemma, och kommer att göra detta så länge det går.

Skulle haft fotosession i eftermiddag, men fick snällt ställa in. Hon är dock piggare än vad Eden var när hon åkte på detta. Och det är ju skönt! Men vi får skjuta upp det några dagar. Det viktigaste är att de blir helt friska och mår bra. 

Tjejerna sover i sin vagn och jag har fyllt tvättmaskinen för femte gången idag, och njuter av tystnaden och ska fortsätta med det en stund till.

(Bjuder på ringrostig,nyvaken skönsång, tycker ni kan stänga av ljudet, haha)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top