Inte igen!

Sjukstuga..igen!

I söndags kväll blev Eden dålig, antagligen åkt på en magsjuka och kommer från båda hållen. Stackars liten. Igår så var hon helt medtagen och ägnade hela dagen att vara i soffan och sova i omgångar. Febern låg på över 40 grader och jag fick inte ner den. Hon åt inte (inte konstigt, vill man ju knappast när man är kräksjuk) och hon drack inte jätte mycket. Men jag reagerade på att hon knappt kissade. Så på kvällen kontaktade jag 1177 och de ville att vi skulle åka in. Så det var bara att packa in oss i bilen och dra till barnakuten. Lite vätskebrist och hög feber.  Så vi fick sitta och ge henne vätskeersättning 2,5 ml varje minut. Det tog sitt lilla stund.  1,5 timme senare var muggen tom och inget kräk. Så vi fick åka hem. Och hon har lyckats atthålla det så. Idag är hon mycket piggare och har  t.o.m fått i henne en halv macka 🙂 Och nu sitter de och leker med varandra på golvet. Jag hoppas då innerligen att inte Adele blir dålig nu eller resten av familjen.

I morgon fyller tjejerna 1 år och det ska ju självklart firas lite smått, och mår båda bra ska vi ha en extra mysig dag tillsammans  Till helgen som kommer ska vi ha släktkalas.

Jag kom iväg en stund igår mitt i allt på ett pass på gymmet. Så skönt att lämna huset bara för en liten stund och ta hand om kropp och själ.

Fick ett fint armband som sonen har gjort. Lera som han har rullat till kulor och torkat. Jätte fint <3
En jätte hängig Eden igår.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top