Lördgamorgon

Godmorgon på er 🙂

Är väldigt pigg för att ha varit vaken sen 0420 då fröken Eden ville sjunga upp. Men vi låg kvar och mös i säkert 1,5 timme. Sen passade vi  på att gå upp själva medans alla andra sov och ta tag i dagens sysslor. Tycker ni inte det är skönt att gå upp före alla andra? Tyst och lugnt..

Adele vaknade vid halv åtta och hoppade upp i soffan och gav oss sällskap. Hon är dock lite slöare än Eden som det är full gång på. Hur kan 1 åring springa runder så? Och jag blir lika rädd varje gång när hon helt plötsligt står bakom mig, hon springer upp smygandes på en. Adele är som sagt slö, men hon ligger ju 2 daga efter Eden. Så hon får passa på att vila idag.

Herregud nu hoppas jag verkligen att vi slipper ALLT med sjukdomar. Detta tar så mycket på dom och även på oss. Och tviii för magsjuka! Tur att vi andra klarade oss. Lilleman åkte iofs på en snabb släng av det med men är på fötterna igen, skönt!

Om ingen annat drabbar oss! Så i morgon är det 1år kalas för små tjejerna. Både min och M familj kommer och det ska himla mysigt att träffas och vi ska fira Eden & Adeles första födelsedag

Ska hoppa in i duschen och på med smink och kläder för första gången denna veckan, sen bär det iväg och handla till morgondagen. Önskar er en fin fin Lördag

Kalas kjolarna hänger redo.

Dagens outfit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top