Vem är du?

Dagarna och månaderna går och snart är det dags för mig att börja jobba. Planen var egentligen att vara hemma till Augusti, men både jag och tjejerna känner oss redo att vända blad. Lika mycket som jag tokälskar att vara hemma så skriker kroppen efter att vara ”jag” och börja komma tillbaka till jobblivet. Och en del som är bra med detta jobbet är att jag får kombinera båda. Och det har varit min önskan sen jag fick twinsen – ”att börjar jag jobba, så vill ja ha den typ av jobb”
Spännande som sagt att börja på ett nytt kapitel i mitt liv. 

Förskoleplats är det värre med tyvärr då vi har valt ett dagis som är det bästa i våra ögon och det är fullt just nu. Kommer antagligen in senare. Och jag vill verkligen inte välja ett annat, för jag vet att detta kommer vara bäst för oss och tjejerna. Och hitta ett reservdagis och att skola in barnen två ggr, nä det finns inte. Så vi har hittat en lösning som jag tror kommer att funka, får planera lite till. Så är livet, det är inte alltid en rak väg.

Har ju en hel del läsare bloggen och ja ni vet ju lite vem jag är och det hade varit kul att få veta lite vem mina läsare är 🙂 Vad är det som lockar er med just min blogg? Och är där något som ni vill ha mer av i bloggen? Lägg gärna en kommentar och vill ni maila så gör det (välj då kontakta mig). Alltid så himla kul att få lite feedback 🙂

Just nu så testar min Fitbit Blaze här hemma, och jag är överraskande positiv till den. Visst den är ingen Apple watch (det får jag köpa när tillfälles ges) Älskar ju Apple 😉 Men denna, kan jag hålla koll på min puls, träning, matintag, läsa email eller Facebook/Instagram kommentarer. Sätta upp mål m.m Ja och mycket mer finns det. Kollar just nu min sömn och bara det är ju lite smått kul hur och se hur man ligger till med den nattliga aktiviteten 🙂

20 Comments

 1. Linda
  2018-01-24

  Hej. Är en 46 årig tjej. Bor på slottshöjden i Hbg med min man och två barn. Nybliven mormor till en liten tjej på 3 mån. Hitta dig genom din systers blogg. Är v v och gillar din mix av recept familj mm Roligt att man känner igen sig på ställen ni besöker här i stan. Gillar med att äta ute på nån go restaurang och ta ett glas rött eller två till det.

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-01-24

   Hej Linda, kul att du tittar in hos mig:) Stort grattis till nya tillskottet. Då kan jag tänka mig att det blir en massa gos. Ja helsingborg börja få in en massa trevliga restauranger i stan, har en del favoriter på listan.

   Svara
 2. Pernilla
  2018-01-25

  Hej Jag hittade oxå din blogg via 56kilos blogg. Men jag äääälskar ju kolhydrater så LCHF är inget för mig…(Läser Åses blogg ändå)Är med i VV och jag gillar din blogg för den är varierande och trevlig.Själv Bor jag i Stockholm,tillbringar helst mina sommarar på Mallorca. Är 48 är med vuxna barn. Väntar mitt första bonus barn barn i mars. Era tjejer är så sööööta. Längtar tills jag blir bonusfarmor.

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-01-25

   Hej. Vill först gratulera dig till det väntande barnbarnet, så himla mysigt 🙂 Så kul att höra, gillar att inspirera. Lycka till på V.V resan och hoppas du hittar goda recept här på bloggen som tilltalar dig 🙂 Kram

   Svara
 3. Ann-Sofie
  2018-01-25

  Hej

  Har hängt hos dig länge:) Gillar din mix av fina bilder, vardag, fest, mat och god dricka! En skön blandning helt enkelt.
  Jag? En 44-årig tös från Kristianstad, två barn 18 och 21 år gamla, varav 21-åringen har flyttat till Stockholm. Gift, gillar att träna, äta gott och älskar bubbel 🙂
  Hänger mycket hos din fina syster Åse på 56 kilo!

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-01-25

   Hej. Kul att du hittade till mig oxå:) Tack snälla, så kul att höra. Du har ett barn lämnat boet, kan tänka mig att det är blandande känslor. Stor Kram

   Svara
 4. Susanna Eriksson
  2018-01-25

  Hej, 43 årig tjej från Ludvika med man och en son på 7 år.Har nog läst din blogg i ca 1år. Minns inte hur jag hittade den, men jag gillar kombon med recept, resor och vardagsliv. Själv älskar jag livets goda med mat och dryck och resor/upplevelser. Och min lilla familj förstås.

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-01-25

   Hej. Du är så välkommen hit så. Kul att höra att du gillar min sida. Kram på dig

   Svara
 5. Kristina
  2018-01-25

  Hej
  Kristina heter jag. 36 år och bor i Vänersborg. Har 3 pojkar på 12, 8 och 2 år. Jobbar dom barnsjuksköterska. Hittade din blogg genom din syster som har 56 kilo. Tycker om din blogg just för att den innehåller det som tilltalar mig. God mat och dryck, barn, resor etc. Jag återupptog viktväktarna i januari och inspireras just nu som en galning av det du lagar. Älskar, bara älskar ert vardagsliv med den lilla guldkanten som ni är duktiga med att få till. Jag gillar det! Tycker lika mycket om din Instagram som din blogg ?
  Kram Kristina

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-01-25

   Hej Kristina! Vad roligt att du har hittat till mig. Så kul att kunna få inspirera. Jag tycker det är viktigt man sätter lite guldkant på livet, blir så mycket roligare då 🙂 Viktväktarna för mig är både roligt och gott samt att du kan verkligen njuta och kunna gå ner i vikt ändå. Lycka till på din V.V resa:) Kram Kram

   Svara
 6. Sofie
  2018-01-25

  Hej! Sofie från Övik?2 tonåringar
  Gillar att kika in på bloggen för att du har en härlig blandning av mode, mat och resor! Just mitt intresse också.
  Tro att jag också hittade din blogg via 56 kilo
  Ska bli spännande och följa etan Spanien resa då vi åker nästa år
  Trevlig helg

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-01-28

   Hej Sofie. Vad kul att du kikar in hos mig, tack snälla, roligt att höra. Härligt med Spanien, vart bär det av? Kram

   Svara
 7. Anne
  2018-01-25

  Hej! Anne heter jag, 45 år, bor i Södertälje, Gift, två barn,

  Jag hittade din blogg via 56kilo. Eftersom jag gillar bådas blandning med mat, vardag med guldkant samt kläder så har jag blivit kvar!

  Det blir som ett Magazine att bläddra efter ett jobbdag. Härligt!

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-01-25

   Hej Anne. Vad roligt att du hittade hit och vad kul att du gillar bloggen. Jag gillar också att hitta inspiration i olika bloggar även om det handlar om olika matstilar och upplägg. Man kan ju alltid, som jag, modifiera recepten så att de passar mitt vv-upplägg.

   Svara
 8. Sara
  2018-01-25

  Hej,
  Hittade din blogg via din syster, som jag också gillar. Älskar era bilder och er positiva inställning till livet och balansen i det. Älskar mat, vin, mode, vardagslyx och vänner❤️! Har 3 barn, är 41 år, har balans i livet och ser fram emot fler blogginlägg. PS Varken VV eller LCHF?.

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-01-25

   Hej Sara, vad kul att du låter dig bli inspirerad. Oavsett vilken livstil el matkultur man anammar så är det alltid viktigt att kunna hitta balansen mellan vardag och lyx. Det är viktigt att unna sig att sätta guldkant på livet 🙂 Kram

   Svara
 9. Carola
  2018-01-26

  Hej
  Jag hittade hit för bara nån vecka sedan genom söstra di.
  Jag är 48 år, tre barn, två bonus, fyra barnbarn och tre bonus….vad många det lät ?

  Bor i Gävle på sommaren och i Spanien på vintern.

  Jag tycker om din blogg för att den känns ”vuxen” i motvikt till alla yngre bloggares.
  Mattips för viktminskning känns alltid aktuellt i min ålder.

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-01-26

   Hej Carola. Men visst är det härligt med en stor barnaskara 😉 Underbart att bo halva året så. Är ett av mina mål. Tack snälla, hoppas att några av recepten tilltalar dig:) Ha en fin helg.

   Svara
 10. Ulrika
  2018-01-27

  Ulrika heter jag, är 47 år, har tre underbara pojkar och bor sen 20 år i Toronto och har följt din blogg i flera år. Är ursprungligen från Helsingborg. Följer dig på Instagram också och gillar att du har en bra blandning som skapar intresse! Dina mat bilder är himmelska och får det att vattnas i munnen… Fortsätt på samma sätt! Stor kram till dig!

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-01-27

   Hej Ulrika. Toronto, gud så roligt. Åker du hem något i Helsingborg? Tack så mycket, så kul att höra. Ha en super fin helg. Stor Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top