Dagarna och månaderna går och snart är det dags för mig att börja jobba. Planen var egentligen att vara hemma till Augusti, men både jag och tjejerna känner oss redo att vända blad. Lika mycket som jag tokälskar att vara hemma så skriker kroppen efter att vara ”jag” och börja komma tillbaka till jobblivet. Och en del som är bra med detta jobbet är att jag får kombinera båda. Och det har varit min önskan sen jag fick twinsen – ”att börjar jag jobba, så vill ja ha den typ av jobb”
Spännande som sagt att börja på ett nytt kapitel i mitt liv. 

Förskoleplats är det värre med tyvärr då vi har valt ett dagis som är det bästa i våra ögon och det är fullt just nu. Kommer antagligen in senare. Och jag vill verkligen inte välja ett annat, för jag vet att detta kommer vara bäst för oss och tjejerna. Och hitta ett reservdagis och att skola in barnen två ggr, nä det finns inte. Så vi har hittat en lösning som jag tror kommer att funka, får planera lite till. Så är livet, det är inte alltid en rak väg.

Har ju en hel del läsare bloggen och ja ni vet ju lite vem jag är och det hade varit kul att få veta lite vem mina läsare är 🙂 Vad är det som lockar er med just min blogg? Och är där något som ni vill ha mer av i bloggen? Lägg gärna en kommentar och vill ni maila så gör det (välj då kontakta mig). Alltid så himla kul att få lite feedback 🙂

Just nu så testar min Fitbit Blaze här hemma, och jag är överraskande positiv till den. Visst den är ingen Apple watch (det får jag köpa när tillfälles ges) Älskar ju Apple 😉 Men denna, kan jag hålla koll på min puls, träning, matintag, läsa email eller Facebook/Instagram kommentarer. Sätta upp mål m.m Ja och mycket mer finns det. Kollar just nu min sömn och bara det är ju lite smått kul hur och se hur man ligger till med den nattliga aktiviteten 🙂