Söndag

Denna helgen har jag varit helt slut, somnade efter mello igår och kikade på min fitbit i morse 8 timmar och 40 minuter, mycket för att vara en småbarnsmamma. Förkylningen hänger kvar i kroppen, ont mer eller mindre överallt och nu är M oxå krasslig och ni vet – män, de är halvt döende när de e sjuka 😉

Nu skiner solen och man får lite vårfeelings trots att det är kallt ute. Är fortfarande pyjamasklädd och kommer nog vara det hela dagen. Jag har rensat twinsen garderob, herregud de har ju inga kläder kvar?! Dessa månader som har gått har barnen vuxit som ogräs och kläderna har blivit små. Så det får bli en klädbeställning idag.

Annars har det varit mycket fokus på att återgå till arbetslivet efter mina, snart två år, som mammaledig. Som jag nämnt tidigare så var planen att gå hemma till efter sommaren men, i November, blev jag tillfrågad om en tjänst som lät intressant. Jag tackade ja och, även om jag varit inne och smygjobbat lite, så var det min första ”riktiga” arbetsdag i torsdags. Känns riktigt bra då jag få en möjlighet att kombinera mina olika intresse såsom fotografering, försäljning, eventplanering osv. Dessutom på tre dagar i veckan så kidsen kan få sin del av mig också. Så en halvtidstjänst passade mig perfekt – åtminstonde året ut. Sen får vi, troligtvis, inte dagisplats till tjejerna förren i Augusti och då är det tillräckligt att försöka pyssla ihop tre arbetsdagar i veckan.

Veckans vägning blev -0,5kg totalt 8,7 kilo så det går framåt. Denna helgen har jag inte varit slavisk att skriva upp vad jag har ätit, men jag vet att jag har ätit bra och skött mig så det är huvudsaken.

Grillad rapsgris och rostade rotfrukter med kantarell och cognac sås.
Fredagsblommor från M

Kunde inte motstå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top