Vilken fantastisk julklapp

Nyss hemkommen efter en härlig kväll på stan och fylld med energi. I dag var det nämligen dags, för mig, att avnjuta en av mina julklappar. Något försenad kan man tycka men den var värd att vänta på…

Vi kom ner på stan, vid 18-snåret, och dök in på Inom Mat & Bar för en snabb middag och ett glas vin. Restaurangbesöket var ju inte kvällens huvudattraktion men är man barnfri så gäller det att passa på. Nä – julkappen som skulle plockas ut var en konsert med Tomas Andersson Wij på Helsingborgs Konserthus. Det var första gången som jag såg honom live men något som jag sett fram emot ända sedan jag upptäckte den 45-årige artisten för några år sedan.

Första gången jag kom i kontakt med TAW var när han gjorde en cover på Carolas ”Evighet” i samband med Melodifestivalen 2007. Även om jag inte fick höra den ikväll så blev det en salig blandning från hans allra första låt, via Så Mycket Bättre, till det senaste släppet ”Avsändare Okänd”. Och vilken härlig kväll det blev! TAW gjorde ingen besviken och stämningen, på Konserthuset, gick verkligen att ta på. Det var nog varken första, eller sista, gången som jag ser honom live igen.

….Somnade igår så inlägget kommer nu, haha.

Nä nu skall jag snart masa mig iväg till jobbet första officiella arbetsdagen), och sen väntar bio med några tjejkompisar. Det blir del tre av Fifty Shades Of Grey.

Skånsk högrevsburgare

Lovisa Samuelsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top