Sköna väskor i vardagen – samarbete med Gaston Luga

Ryggsäckar i flera storlekar, modeller och färger – dessutom med en känsla av klass! Där har ni en rätt bra sammanfattning av det svenska märket Gaston Luga. Ingen blev gladare än jag när jag fick chansen att samarbeta med dem och, dessutom, kunna erbjuda mina läsare en riktigt bra deal på köpet…

”Senaste livstilsryggsäckarna från Sverige” slog emot mig när jag öppnade mailet. Då jag älskar att resa och alltid har bekymmer med hur jag ska lösa mitt handbagage (som oftast alltid innehåller för mycket) så skulle jag ljuga om jag sa att jag inte blev nyfiken. Det blev en snabb googling, in på deras hemsida och gissa om jag blev köpsugen. Vi snackar ryggsäckar i alla dess former men med en exklusiv touch. Vita, svarta, olivfärgade, guld, rosa osv. Dessutom till både herr och dam vilket genast innebar att även M började ögna igenom sajten.

Till slut, efter en stunds beslutångest, så fastnade jag för två olika väskor. En till mig och en till M. Och inte bara det utan de skickade även med en necessär som kommer väl tillhands vid nästa tripp. Maken har dessutom en rejält sliten plånbok och när han fick syn på det sortimentet så antar jag att det inte dröjer allt för länge innan nästa beställning ligger färdig i datorn.

Gillar ni vad ni ser eller vill kika in på deras sida så når ni den här. Just nu har de 25% på alla väskor Hinner ni ej handla nu så gäller min kod linsalusen ett bra tag till.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top