Winter i s coming

Kaffe och äggamackan som de små säger så fint. Det är deras favorit frukost, ägmmacka med kaviar eller banäse (majonäs). Sitter och tittar på nyhetsmorgon och de berättar att Influensan är på igång och idag startar influensavaccineringen dock är den ju inte 100%.
Usch tvi, vill inte ha massa sjukdomar här hemma, men åter igen du kommer ju aldrig ifrån det. Men då kommer vi till de stora debattfrågan – ska ni vaccinera er?

Jag har haft en hel del heta diskussioner om just detta ämnet, 50% ska göra det och den andra delen ska inte göra det. Jag tycker det är upp till var och en vill man vaccinera sig så ja då gör man det. Jag och min familj tillhör denna gruppen att vi aldrig har gjort det och kommer inte heller att göra det, iallafall inte i dagsläget. Men man får helt enkel ta och respekterar varandras beslut om det.

3 Comments

 1. ÅsaS
  2019-11-19

  Usch ja, influensa vill man ju inte ha. Var det förra året tro, som både A och B härjade. jag fick flunsan 2 gånger. En i början av säsongen, och den andra i slutet. Snacka om otur.. Men nej, här vaccinerar vi oss inte heller mot den. Varken då eller nu. Hoppas vi slipper eländet och klarar oss med de förkylningar vi redan tagit oss igenom.
  Ha det gott!
  /ÅsaS

  Svara
  1. Marie
   2019-11-19

   64,5 o tänker inte vaccinera mig…jobbar på,förskola Och med de allra yngsta och mycket smittor. Har haft två rejäla influensor honGkong när jag fortfarande bodde hemma och sen en för en 25-30 år sen ….maken opererades för hjärntumörer i slutet av maj och i mitten av juni fortfarande inneliggandes fick han enl provSvar influensa A vilket är säsongsinfluensan…jag satt nära hela Tiden och blev inte sjuk så näää ingen spruta för mig.

   Svara
 2. Åsa
  2019-11-19

  tänker inte heller vaccinera mig. Jag blir förkyld kanske 2 dagar var 3:e år och ligger inte i någon riskgrupp. Jag vill att min kropp ska bygga upp sitt motstånd själv, inte pumpas med kemikalier. Man tar ju inte heller antibiotika ”ifall att”.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top