Save the tree

Godmorgon…

Denna natten har jag sovit mycket bättre än förra natten då jag bara fick 3 timmars sömn. Skyller inte på barnen utan jag som har haft svårt att sova.

Julkänslan smyger sakta på, inhandlade en gran igår som jag och S pyntade. Nu är bara frågan hur länge kommer den stå sig? Att ha två stycken små huliganer som bara har ett uppdrag och det är att fälla granen, så känner jag att jag måste göra allt i min makt att stoppa dom. Så just nu är det galler och en pall som står framför granen. Funkar inte det, får jag sätta larm på gallret och funkar inte det så får jag har ett högre och ett fastare staket runt. För granen ska vinna denna strid – denna mamma ger sig inte, inte fösta taget.

Var hos min frisör i Fredags och gjorde håret ljusare och jag blev jätte nöjd. Tog bort stora delar av det varma och den mörka botten blev ljus igen.

I lördags unnade jag mig en behandling på Triva på Råå, såååå skönt! Jag fick ett presentkort av barnen och maken när jag fyllde år. Och nu kände jag att det var dags att utnyttja.
Valde Total Avslappning.  Jag kommer dit och börjar med att hoppa i ett bubbelbadkar och låg där och bubbla i 15,20 minuter. Det serverades en färskpressad alkoholfri fruktdrink. Efter det så fick jag en helkropps behandling och avslutade med en ansiktsbehandling. Behövde verkligen det!

Nu får jag passa på att  ta en snabb dusch och rymma upp här hemma medans de små sover.
Ha en fortsatt skön Måndag.

Vart sugen på Julmat i Fredags och ställde mig och gjorde hemmagjord sill,rödbetsallad och Vitkålsjansson
Skärgårdssill
Rödbetssallad
Curry & äpplesill

Pappa spökar ut tjejerna med favoritlagets tröjor.
Trivas På Råå

3201798
6544114

2 Comments

 1. Helena
  2016-12-12

  Åh vitkålsjansson,låter ju supergott!! Har du lust att dela med dig av receptet?

  Svara
  1. Linsalusen
   2016-12-15

   Hej. Jag har helt missat del Recept kommer under veckan 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top