9 Månader

Vaknade och kände mig nästan helt utvilad i morse. Tjejerna var schysta mot sina föräldrar och sov till 05 och 06. De somnade om efter sin flaska och jag gick upp vid tjugo i sju.  Så skönt så nu tycker jag att de borde hålla sig till det. Hade man kunnat få detta iallafall några nätter rad så kommer denna mamma bli riktigt nöjd.

Snön lyser med sin frånvaro och frågan är om det blir en vit jul? Barnen här hemma vill gärna åka pulka och ha snöbollskrig så lite snö hade inte varit fel. Sen är det faktiskt lite mysigt med 🙂

Idag blir tjejerna 9 månader och är så himla härliga att umgås med speciellt när de är på det där sköna humöret. Adele har varit lite butter nu några dagar och jag misstänker tänderna samt att hennes mage var inte så bra. Tror att vällingen är boven. Jag har börjat ge dom välling på kvällen innan läggdags. Eden har inte visat några tecken på magont men Adele blev väldigt gasig och skrek i omgångar. Så nu ska de vara utan det ett tag sen får jag prova igen. Det är ju så att de inte är behov av välling egentligen. Kanske dumt att vänja dom med det? Räcker kanske med Nan?! Och självklart äter de annat oxå, min barn älskar mat. Tyvärr då inte min hemlagade 🙁 Burkmat,hmmmm.  Men jag ger mig ikke!

Detta med att bli tagen på bar gärning 😉

Vilken fantastisk måne det bjöds på igår – Magiskt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top