Livets Goda Öppna inlägg Smink Tips

Revolution och Isadora

Hittade en sådan snygg palett från Revolution förra veckan, precis mina färger.

Sen så har jag ju berättat om Isadoras läppennor sen innan, älskar dom. De sitter verkligen på en hel jäkla dag, ja sent på kvällen med. Och nu hittade jag två nya färgertill mig, Rebel Nude och Café Crème den har jag på bilden nedan. Sen så hittade jag även ett läppglans från Isadora. Känns kladdigt när man väl sätter på den på läpparna men sen känns det som att ”den sjunker in” – jag gillar den.

Läppennorna finns nästan var som helst, jag brukar köpa på Lyko, men hittade dessa på Kicks samt på Ica Maxi. Ögonskuggan hittar jag inte på nätet (inte den färgen) men den finns i en butik som heter Normal.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helena
  2019-12-28 at 23:48

  Superfin ögonskugga! Har aldrig ens varit inne på normal – Tänkt att det mest är saker för barn där, men nu ska jag absolut kolla in! Märket revolution är nytt för mig, spännande! Sitter den bra? Kanske nåt att unna sig till nyår!

  • Reply
   Linsalusen
   2019-12-29 at 13:10

   Den sitter jätte bra. Och normal butiken är riktigt bra, mycket smink till bra priser.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: