Julafton

Man blir lite vilsen dagarna nu när det är röda dagar,helgdagar m.m. Kom på att det var fredag idag. Fler än jag som blir vilsen?

Ikväll blir det inga rester av julmat – är faktiskt riktigt trött på det nu, haha. Så istället för det så blir det gillad kyckling med tryffelost och ungrsgrillade grönsaker med proceccosås, nomnom.

Hur hade ni det till jul? Mätta och glada och mys med familj/vänner? Vi har varit smått risiga med förkylningar och feber sen dag ett på ledigheten. Är fortfarande hostiga och snoriga. Och jag har ju problem med nacke och rygg sen tidigare och har en jäkla nerv som antagligen ligger klämd eller ngt. Så det strålar från ben upp till huvudet- jag har djävulskt ont, men men bara bita ihop.

Dagen D kom och vi vaknade upp till en lugn och skön julaftonsmorgon, småtjejerna väntade in tomten och var lyriska över att få öppna paketen. Sen blev det julfirande hemma hos syster. Julmat i stora lass,glögg till kalle och avslutar med julklappsspelet.

2 Comments

 1. Mamma M
  2019-12-28

  Har också problem med nacke och rygg. Hur gör du för att få bukt med det onda? Stå ut o bita ihop funkar ju inte alltid ?

  Svara
  1. Linsalusen
   2019-12-29

   Ja jag gör det man inte ska egentligen – vårdar ej det så bra men jag Går till en kiropraktor som är den bästa (för mig) och ska börja med yoga oxå. Men man måste ta tag i det.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top