Välkommen 2020

Näst sista dagen på detta året och man sitter här och reflekterar över året som varit.

Det gick snabbt, för snabbt ibland tycker jag. Men jag är lycklig och känner mig faktiskt rik, inte rik på pengar men rik på mycket i livet, kärlek,vänskap,famlj m.m. Jag har fyra fantastiska barn, fyra friska barn. Fin make vid min sida. Min familj, systrar med män och barn som står mig nära. Min mamma, min fina starka mamma som håller denna familj enad. Är så glad för min stora familj. Mina vänner som finns i mitt liv som jag vårdar och älskar.

Vårt hus som jag älskar att bo i och som är familjens trygga punkt.

Jag har fått nya läsare och följare på blogg och instagram. Tack alla ni för era fina meddelande, tack att ni vill följa mig och min familj. Tack.

Detta året har innehållit mycket, tårar,förtvivlan,oro,ångest,besvikenhet men oxå mycket skratt, resor, nya möjligheter, nya kapitel i ens barns liv, nya utvecklingsfaser hos de små. Som sagt ett händelserikt år.

Snart ska vi välkomna 2020, en ny resa, ett oskrivet blad. Jag tycker nyårslöften låter lite b. Men mål, en vilja, en förändring är aldrig fel.

Jag kommer och vill satsa mer på mig, mitt välmående, min själ. Yoga, jag ska börja på yoga. Ngt som jag vet kommer att passa mig, som jag kommer att älska. Jag ska lära mig att meditera, jag ska bli duktig att ge mig själv en chans att andas. Jag ska fortsätta vara stark, tro på mig själv, inte låta andra köra över mig. Jag ska dock våga mer, våga att kasta mig ut i det okända. Vi ska dra ner på stressen, och lära oss att fråga oss själva – kan jag påverka detta? Lära oss att tänka – är det värt det?! Big NO-NO till stress.

Jag ska bli duktig igen med maten, hitta gnistan med matlagningen. Låta fantasin vara öppen och kreativ. Jag ska bli duktig på att värdera vad jag stoppar i mig. Ja jag har gått upp, men jag njöt på vägen. Jag kommer inte ställa några hårda och orimliga krav på mig. Men delmål ska det finnas. Bantning finns inte i mitt liv, livstil heter det.

Hur ser ni på år 2020?

2 Comments

 1. Malin E
  2020-01-01

  Fina ord❤
  Ja, 2020 Ska bli ett bra år.
  Jag Yogar ngn gång/ vecka men ska försöka med fler pass.
  Ta hand om mig själv och nära och KÄRA.

  Försöka vara mer i SPANIEN, där mår vi som allra bäst❤

  Kram till dig och din familj ?

  Svara
  1. Linsalusen
   2020-01-03

   Tack snälla ?? Det ska vi absolut göra och förhoppningvis så är man där snart på heltid ❤️ God fortsättning

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top