Pyjamasdagar och en glimt in till Nisse & Stina

Vilka dagar vi har, idag är det fint väder, ja kallt, ja lite blåsigt men solen är framme. Man får så mycket energi av det..

Sakta men säkert så har en julstjärna, en julstake krupit fram i fönstret, jag tar en dag i taget 😉 Nä jag jag väl plockade fram allt i helgen från garaget så insåg jag att det har varit möss-kalas i påsarna. Tomtarna såg inte ut som de gjorde innan och mycket av sakerna tyvärr förstörda. Så jag fick slänga det mesta. Så det innebär att det blir att handla hem lite nytt, och det är ju som sagt inte fel och jag behövde ändå att fylla på mitt Jul-lager 😉

Nisse & Stinas ”hem” är oxå upp. Tjejerna var så lyriska och ropade efter dom. Så nu är det nedräkning till 1:e advent då dom kommer fram 🙂

Pyjamasdag två. Tjejerna är ortfarande förkylda, säkert varit det nu 1 månad minst, ”dagisbaskelusker” Och jag känner mig halvdan i kroppen, det bryter liksom inte ut!

Ville bara komma in snabbt och säga hej, nu ska jag jag sätta mig och göra veckans matlista, jag har verkligen ingen aning vad vi ska äta och vad vi är sugan på.

Har ni Tips? Vad ska ni äta ikväll?

Svärmor fyller år och hon bjöd alla på brunch i Malmö – Såååå gott och vilket mysigt ställe!

Eden <3
Adele <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top