LM-Event på Sparadiset

I Söndags så vart jag inbjuden på ett spaevent med LM-Event på Sparadiset i Malmö. Det var första gången jag var hos dom och jag blev glatt överraskad – vilket mysigt ställe. De erbjuder bubbelbad, ansiktslyftning, ansiktbehandling, bubbelbad, floating m.m. Och de finns även i Stockholm.

Vi var ett glatt gäng på 25 tjejer som välkomnades  av personalen samt tjejerna som står bakom LM-event. Det bjöds på bubbel och tilltugg.. Vi blev erbjudna korta snabba behandlingar, som skalpmassage ,bubbelbad och ansiktbehandling.. Jag var en av två som vann en 30 min kemisk peeling som heter Dr.Gross Quick Fix 30 min.  En behandling som omedelbart ger en hudföryngrande effekt. Kan verkligen rekommendera den.
En behandling som jag är sugen på att testa nästa gång är Nannic Deep Skin + NBE 1000 Cinderella Face Lift Den är Ansiktsbehandlingarnas ansiktsbehandling!!!

Vi hade en jätte trevlig kväll och detta är något som jag verkligen kan rekommendera, så boka tid och ge dig själv en julklapp.

När jag får den där sköna kemiska peelingen. Bild tagen av Sofia Hillbom
Bild tagen av Sofia Hillbom
Bild tagen av Sofia Hillbom

Fick med oss en trevlig goodiebag med massa sköna produkter.
Jag har två barn som har atopisk eksem. Och en av tjejerna som jobbade där hade barn med samma och rekommenderade mig Body Butter krämen som ska göra under. Då det har vi börjat med, och den är bara så ljuvlig! ”Närande kokosolja, krämigt kakaosmör och den finaste avokadooljan med klorofyllet kvar som främjar cellförnyelsen. Tillsammans vispat till ett lyxigt smör som smälter på din hud och gör den sammetslen och smidig.

 

 

 

En tvål som INTE tokar ut! En frisk doft av pepparmynta och spansk verbena med en hint av lime i en kärleksfull blandning av kokosolja, sheasmör och olivolja som återfuktar och ger en mjuk känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top