Pusslande och planering

Ett evigt pusslande känns det som just nu… Men tur att vi har min mamma som ställer upp i vått och torrt samt att M mamma även ställer upp. Tjejerna har fortfarande inte kommit på det dagiset som vi vill in på. Och det känns så tråkigt att ska behöva sätta dom på ett som vi inte känner för. Så nu hoppas jag att vi får ett svar snabbt. Men nu när jag jobbar så får våra mammor och M ställa upp så gott det går. Tur att jag jobbar som jag jobbar annars så hade vårt pusslande nog inte fungerat. Och som ni vet så är anledningen den att jag skulle egentligen varit hemma till Augusti detta året men jag började jobba tidigare, därför har vi inte fått ngn dagisplats ännu.

Jag märker nu när jag har börjat jobba, att bloggen,maten, inspirationen tryter lite. Självklart inte min mening men just nu är det bara mycket runt omkring mig/oss. Så är det i livet, det går ju upp och ner..Men jag är här 🙂 Och jag älskar ju att dela med mig till er. Och mat och mode är ju en stor del av mig och älskar att inspirera.

Tänkte kolla med er om det är något som saknas i bloggen? Något som ni vill se mer av?

Nu känns det ändå att våren har kommit och man blir så mycket piggare av ljusare dagar och längre kvällar. Vi har börjar pilla sakta i trädgården och har lite planer på vad vi ska göra. Om det går som vi vill så kommer det bli såååå fint där, får bara hoppas att värmen kommer snabbt med. Köpte på mig lite penseer igår som jag tänkte sätta ut i krukor. Sen så har jag mitt lilla trädgårdsland som ska utökas. Just nu finns där rabarber,blåbär,jordgubbar,dill,gräslök och mynta. Älskar att pula i min trädgård:)

Om 62 dagar drar vi till Cabo Roig, gud så välbehövligt!!! Och vad jag märkte så många av er – mina läsare här och på insta ska även dit i sommar. Så roligt!! Som vi längtar alla, sol,mat och fylla på med energin. Hundvakt är fixat och husvakt fixat, skönt att här är ngn som bor här medans vi är borta. Förra året har ju fortfarande etsats sig fast när vi får det samtalet vi inte ville ha. Översvämning i huset – usch rysningar ännu. Ni kan läsa om det här.

Men iallafall, ska snart sättas och boka en övernattning, det lutar mot Lyon. Och vi kör faktiskt denna gång bara 1 övernattning (förra året var det 3) Gud vad jag älskar att kunna sitta ner och planera detta. Och självklart kommer ni får vara en del av det. Ni kan även söka efter förra årets tripp och våra planering runt omkring det  (semestertrippen 2016,2017 och nu 2018, finns/kommer även vara mycket bilder på taggen på insta) Och det som även är så himla kul att många av er har hakat på detta att köra till Spanien – tjohooo på det 🙂

Nä nu ska jag knalla till jobb, stoooor kram på er.

4 Comments

 1. Ewa
  2018-04-11

  Vi är med sugna på att bila i Europa, fast nästa sommar. Vart hyr ni hus ifrån?

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-04-12

   Vi har hyrt hus från Booking och tripadvsisor bl.a. Men denna gången privat:)

   Svara
 2. Jenny
  2018-04-11

  Gillar verkligen dina inlägg och blir galet glad när du uppdaterar men fattar såklart att livet går först ?? Jag läser gärna mer om din viktresa då jag själv är mitt uppe i min egna samt dina klädköp! Så snygga kläder du har? Och såklart eran resa till Spanien!
  Kram Jenny

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-04-12

   Tack för din input 🙂 Det skakat tänka på. Kramar

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top