God kväll! Är egentligen mitt uppe i lördagskvällens matlagning men dyker in för att dela med mig av gårdagens, och dagens, händelser. Det gäller ju att passa på, när tid ges, då det varit mycket jobb senaste tiden som, av förklarliga skäl, blir en tidstjuv. Jobbar ju till vardags med merchandise och en webshop för stadens elitlag. Och med tanke på att det är seriepremiär imorgon så lär jag spendera dagen/kvällen på Olympia.

I går blev det en vända hem till syrran för lite mat och några glas vin. Som vanligt blev det att vi satt och surrade till långt in på småtimmarna – något man verkligen känt av idag. Dock var det välbehövligt igår då vi, syrran och jag, har planer på ett spännande samarbete. Vi ska bara fila lite mer på upplägget innan vi är redo för att kicka igång. Men det är ett riktigt roligt projekt så vi håller nog båda tummarna att vi kan sy ihop det hela.

Vid lunch satte vi oss i bilen och for ut en liten vända. Det är ju alltid så att man har en del saker man skjuter upp i veckorna som man sen få lösa på helgen. Oavsett så hamnade vi, till slut, i Ängelholm och ett restaurangbesök. Väl hemkommen så var ju vädret riktigt härligt så det blev lite småpysslande i trädgården innan jag väl hamnade här framför datorn.

Nä, nu är maten klar och kvällens upplägg går i karibiska toner. Receptet får jag återkomma till…

Ha en fin lördagskväll