Lite sting i köttet & kläder från Next

Solen skiner men blåser riktigt ordentligt. Idag så jobbar jag eftm/kväll så då får man passa på att få mys med tjejerna och passa på att ordna lite här hemma. Fick hem kläder från Next igår till tjejerna, deras garderob skriker just nu efter kläder, de växer så snabbt och jag tycker att de har blivit så långa på kort tid. Så lite byxor,tröjor klänningar och pyjamas. Så nu klarar vi våren ett tag framåt. Just nu jagar ett par snygga sneakers och sandaler till tjejerna. Har ni några tips så skriv här 🙂

M har stått för maten denna veckan och igår så blev det kycklingburgare. Jag slopade brödet och körde sallad som ”bröd” istället. Både jag och M älskar stark mat så vi slängde i lite jalapenos, sriracha,chili, salt & peppar. (Inte konstigt läpparna stack under tiden vi åt) Som dressing så hade jag hamburgaredressing light. Sen så var det lök m.m på. Gjorde lite grillade rotfrukter i ugnen i stället för pommes som kidsen fick. Allt gick på 8 sp för en sådan stor måltid. Orkade tyvärr inte äta upp allt, men gud så gott det var.

Ställde mig på vågen fortfarande minus 10 kilo men ligger på (0,3+) river jag muren i morgon och lyckas gå ner? Finns många anledningar för att jag inte gått ner mer efter mitt första delmål. En grej är – för mycket av det goda och slarvat att skriva in i appen. Men så är det ju i livet.. Men nu ska jag tygla till det igen, vill gärna ha gått ner minst 5 kilo till till resan.

Piglördag – då fick det bli ”livets dryck” bubbel med lite ost och tryffel – så klart 😉

Next har alltid så fina färger och mönster – love it
Lite nytt i twinsens garderob
Nya leoprint byxor och trjor

2 Comments

 1. Anna
  2018-04-13

  Yum! Hur gjorde du dressingen? Vågar man gissa på lätt yoghurt? Trevlig helg! 😀

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-04-14

   Använde mig av köpe, hamburgaredressing light. Trevlig Helg.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top