Nomnom

Brist på fantasin så blev det en liten favorit i repris. Ryggbiff med ungsrostade grönsaker och baconlindad sparris. Det går allltid hem.

Blev tipsad av systerdottern idag på två appar. Hello Talk – som är en app där man kan chatta med andra och lära sig ett språk eller flera. Jag valde spanska, ska ju flytta dit någon gång ju, kan man lika bra börja lära sig nu;) Vissa är jätte seriösa sen kommer vissa spån som flirtar hej vilt Åhh I love Swedish girlsjodåsåatt!

Andra appen heter Kakao Talk – en app där du skickar gratis sms och ringer gratis utan att behöva ha wi-fi. Du kan göra bland annat förvränga rösten, vi hade skit kul ikväll när vi ringde varandra här hemma. Så nu har kidsen appen så de kan ringa när pengarna är slut på telefonen

Huset har fått lite nya blommor, längtar bara tills jag kan sätta blommor utanför huset också. Stod och drömde om ett trädäck och vi har mätt och tittat på det. Så vi väntar in på vad det kan kosta att lägga ett. Shiit det kommer ju bli så jädrans snyggt med ett trädäck där ute. Och jag ska bygga en stor chill hörna (soffgrupp) till våra varma sköna sommarkvällar.

Man ska ju inte längtar, utan njuta i nuet. Men kan inte hjälpas då våren/sommaren är magisk!

21022014-IMG_0566 21022014-IMG_0568

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top