10 kilo och sjukstuga.

Sjukstugan fortsätter. Tjejerna är dunder förkylda och har fortfarande feber och en seg hosta. Över 1 veckas tid nu. Natten har varit som dom andra, många vaken perioder och två ledsna barn. Idag ska jag till jobbet och M är hemma och vabbar. Får se hur resten av veckan blir.

Fredags så nådde jag mitt ena mål,- 10 kilo!

Första delmålet är avklarat minus 10,5kilo visade vågen. På 75 dagar 2,5 månad har jag lyckats tappa 10 kilo Och jag har verkligen njutit hela vägen. Så himla kul, det firade vi med ett besök hos min frisör. Dags att bli ljus igen, ja ni hörde rätt. Jag har saknat mitt ljusa så länge, och efter hårskandalen i somras så var räddningen att bli mörk. Men nu har håret repat sig och partierna är på utväxt. Men det tar några ggr för att nå mitt resultat jag vill ha.  Just nu har  förhoppningen är att till våren är jag gråvit igen 🙂 Och sen får sommarsolen göra sitt 🙂

Nu har jag 15 kilo kvar att gå ner och när mitt stora mål på totalt 25 kilo är borta då ska det firas med en ny garderob.  Men jag stressar inte utan som jag har sagt innan jag njuter verkligen vägen neråt. Och jag hoppas dock att kroppen är medgörlig på vägen:)

Vissa fall så tycker man shit 10 kilo ska ju synas massor, men jag tycker inte att det syns så mycket. Men jag känner i kläderna att allt sitter så mycket lösare. Så ngt har ju hänt 😉

Föresten piglördag idag 🙂 Ska ni gotta till det ngt extra? Vi ska äta känguru, känns lite märkligt men många säger att det är jätte gott, så det ska bli spännande.

Nä nu ska njuta av mitt kaffe och steka kesoplättar till lunchen. De stora kidsen ska väckas och det ska göras frukost.

6 Comments

 1. Sofie
  2018-03-21

  Hejja! Sååå bra jobbat !
  Kul men en ny garderob?
  Har 6 kg kvar men det sitter som sten!
  Hoppas ni krya på er
  Trevlig dag från Norrland

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-03-21

   Tack tack?? Det släpper snart ska du se. Stor kram på er.

   Svara
 2. Jenjo
  2018-03-21

  WOW! Grattis!!! Så otroligt bra jobbat! 😀 Du är så duktig och inspirerande! 😀

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-03-21

   Men åh vad snäll du är, tack?

   Svara
 3. Popprinsessan
  2018-03-21

  Grymt jobbat med 10kg!!! Tycker inte att det syns på dig att du har 15kg till att gå ner, men det är ju oftast något man själv känner. Du är iaf otroligt duktig på att klä dig snyggt så att det inte syns att du har 15kg att gå ner!
  Heja dig! Har själv ca 11kg till att gå ner, men det går inte så snabbt när det hela tiden är resor och annat roligt på agendan! Men jag låter det också ta sin tid. Det viktigaste är att jag hittar min balans. Kram

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-03-21

   Tack snälla 🙂 Ja precis man känner själv vart dom sitter och man se dem på ett annat sätt? Ja det fixar du galant! Men du har helt rätt tänk och det är – att det får ta sin tid och det viktigaste är att hitta sin balans”❤️

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top