4 personer (8sp/per portion) Byter du ut ena brödet mot ex salladsblad så blir det 4 sp)
-
1 st, gul lök
-
1⁄2 msk Olivolja
-
1 förp, avrunnen/avrunnetBorlottibönor, konserv
-
1⁄ 2huvud Sallad
-
1 st Mango
-
1⁄2st Gurka
-
1 knippe Koriander
-
4 medelstor medelstora Tortillabröd
-
1 stLime
-
4 st Kycklingfilé
Skala och strimla löken. Strimla kycklingen. Fräs löken i olivolja tills den blivit mjuk. Lägg i kycklingen och kryddmixen och fräs på medelhög värme 7-8 minuter. Lägg i avrunna borlottibönor, salta, peppra och fräs ett par minuter till. Finstrimla salladen. Skala och fintärna mangon och tärna gurkan fint. Finhacka koriandern. Lägg tillsammans med kyckling- och bönröran i ett tortillabröd. Pressa över lime och rulla ihop till en burrito. Dela på mitten och servera.