4 personer (8sp/per portion) Byter du ut ena brödet mot ex salladsblad så blir det 4 sp)

  • st, gul lök
  • 1msk Olivolja
  • förp, avrunnen/avrunnetBorlottibönor, konserv
  • 1⁄ 2huvud Sallad
  • st Mango
  • 12st Gurka
  • knippe Koriander
  • medelstor medelstora Tortillabröd
  • stLime
  • 4 st Kycklingfilé
     
     

    Skala och strimla löken. Strimla kycklingen. Fräs löken i olivolja tills den blivit mjuk. Lägg i kycklingen och kryddmixen och fräs på medelhög värme 7-8 minuter. Lägg i avrunna borlottibönor, salta, peppra och fräs ett par minuter till. Finstrimla salladen. Skala och fintärna mangon och tärna gurkan fint. Finhacka koriandern. Lägg tillsammans med kyckling- och bönröran i ett tortillabröd. Pressa över lime och rulla ihop till en burrito. Dela på mitten och servera.