Små virvelvindar

Förtvivlan, slut och ja slut…

Sätter mig ner först nu och kan koppla av till 100%, eller ja jag kunde andas när de sov middag. Men nu är efterlängtade M hemma – äntligen!
Jag måste nog ha världens busigaste tvillingar, ja Eden  är dock inte lika busig som sin syster. Men herregud, detta har varit den absolut tuffaste dagen sen de föddes. De har bara hittat på jäkelskap konstant, och de vet att de inte få göra vissa saker men ändå så gör dom det och Adele tittar med sin djupa blick och skrattar mig rakt i huvudet när jag står och säger -Nej, Nej,  HA HA säger hon. Say What? Vad hände? Eden följer med, och bara liksom hakar på det syrran gör. Hur fick jag sådana gulliga små monster?

Jag beundrar er som är ensamstående med tvillingar, applåder. Vilket enastående jobb ni gör. Jag har varit ensamstående med två (3 år i mellan) så det var ju ändå skillnad. Men såklart det var jobbigt, men nog inte lika jobbigt med två jämngamla småbarn.

Just nu ser jag ut OCH känner mig som en sliten och tråkig och ful småbarnsmamma. Jag behöver, sova ut (längre sovmorgon, slippa bajsblöjor och rutiner ett litet tag, ha orken att slå klackarna i taket. 1 vecka solsmester, sa någon det?
Jaja så är det glamorösa livet som småbarns(storbarns)förälder, små barn små bekymmer stora barn STORA bekymmer – I know!  

Nä nu ska jag inte böla mer. Dagen har varit bra för övrigt, fick i mig en lunch när barnen sov. Det blev en skinka,purjolök och sparris omelett. Bara 1sp och jag som då love sriracha mayo, så blev det 2sp – perfekt.

  

Tänkte glamma upp mig lite, det är ju den tiden på året där man är vit som snö, lite fräsh snygg bränna är aldrig fel. Jag solar aldrig solarium så då får det bli spraytan, jag gör alltid det själv hemma. Beställde hem en ny spraytanburk  idag, jag aldrig testat men det har fått jätte bra kritik. Köpte scrubben av samma märke med, så jag får testa i morgon. Skillnaden mellan den jag har haft innan är att denna blir du brun direkt,  du kan välja mellan – Brons: 1 timme, Choklad: 2 timmar, Intense: 3 timmar. Sen så sköljer du av överflödet, så får du en snygg bränna. Så det ska bli spännande att testa, får återkomma med före & efter bild.

COCOA BROWN 1 HOUR TAN DARK
COCOA BROWN TOUGH STUFF 3IN1 BODY SCRUB
COCOA BROWN PINK TANNING MITT
MILANI STROBELIGHT INSTANT GLOW POWDER DAY GLOW – fick oxå följa med. Snyggt med lite lyster i ansiktet.

2 Comments

 1. Jenjo
  2018-01-17

  Jag har ju alltid haft en liten dröm om att få tvillingar. (Medan jag fortfarande ville ha barn, nu är jag klar med den biten). Men när man läser hos vissa tvillingmammor så inser man att det måste vara ganska tufft ändå. Mysigt och härligt, men säkert tufft. Ni gör det bra ändå måste jag säga. <3

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-01-17

   Tack snälla❤️ Ja alltså att få tvillingar är ju ändå ngt speciellt. Men man märker ju äldre de blir mycket mer blir det dubbel så aktiva. Men det går i perioder. Men det är underbart att då vara med om detta❤️

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top