Black Tired Friday

Godmorgon Lördag. Fick sovmorgon till 09 och det det första sovmorgonen sen tjejerna föddes. Så välbehövligt. Ligger faktiskt kvar än i sängen och drar mig 🙂 Vaknade dock till världens huvudvärk och en axel som ömmar och blåmärken på ryggen. Fick en rejäl dos av kiropraktikern därav blåmärkena. En apparat som verkligen går in på djupet och tar bort slaggprodukter som sätter sig här och där.

Black Friday – och vi begav oss ut igår och gjorde en massa ärenden och sen fick för förr att dra ut till Väla – herregud så mycket människor det var folk verkligen överallt och köer. Slog ihjäl några timmar där och barnen fick lite nya kläder. Kommer aldrig någonsin åka ut till Väla en Black Friday igen!
Been There Done That.

Påbörjade blogginlägget igår men somnade rakt över sängen. Vaknade till när sonen frågade mig varför ligger du sådär? På mage armarna ut från kroppen och datorn vid huvudet och full påklädd. Ja så blir det för en 4-barns mamma ibland. Pussade sonen godnatt sen la jag mig själv och somnade på 1 sekund.

Hade min goe vän på besök i veckan och hon kom med två super söta klänningar till tjejerna 🙂

Nä nu ropar mannen – fruuuukost.

img_6112

img_7467

img_6091 img_6093 img_6095 img_6102 img_6105

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top